odeme alan oldu mu bu ssıteden . saglam mıBol sans kanka insalalh gelir ?
odeme alan oldu mu bu ssıteden . saglam mıBol sans kanka insalalh gelir ?
saat 4.5 a gelıyor ..Burda eskiden daha cok aktif uye vardi sanki eski halindeyken ben mi yanlis hatırlıyorum
Zamanla olur burdada canlandirmak sart gercekten iyi bi is yapılmak isteniyorsasaat 4.5 a gelıyor ..
ancak haklısın .
sen ben esımız dostumuz olsun yeterlı. onemlı olan uyelerın gercek organık uye olması ..
baska yerlerın 20k uyesı olsa nolur . aktıf 50 kısı den fazla sayaamm .. full aktıf 15 kısı falan zaten
ocak 1 de acıldık . 1 ay oldu . 500 adet gercek uyemız var . bu sayı cıddı anlamda cok ıyı bakmaZamanla olur burdada canlandirmak sart gercekten iyi bi is yapılmak isteniyorsa
Hahah kanka sohbet falan zaten foruma bağlıyor insanlari baksana hoodda milet forum can cekisiyr ama sohbet ettgu insanlar var diye direniyorlar.. zuhal de gelir zamanla ????sadece freeebet alıyım etkınlık kovalıyım dıyen gelmesın zaten . tabı şahsı gorusum belkı admınler ıstıyordur..
samimi soyluyorum sohbet muhabbet yardımlasma varsa forum forumdur .. sen ben zuhal burayı kızlar soruyor a cevıreccez az kaldı
Canlanır canlanır merak etmeZamanla olur burdada canlandirmak sart gercekten iyi bi is yapılmak isteniyorsa
Ben cok anlamam bu islerden ama hooddan resmen 4 forum cikti benim bildigim ???ocak 1 de acıldık . 1 ay oldu . 500 adet gercek uyemız var . bu sayı cıddı anlamda cok ıyı bakma
twıtter fedaısı zuhal .Hahah kanka sohbet falan zaten foruma bağlıyor insanlari baksana hoodda milet forum can cekisiyr ama sohbet ettgu insanlar var diye direniyorlar.. zuhal de gelir zamanla ????
Bende onu diyorum ya canlansin insallah ???Canlanır canlanır merak etme
ordaki insanların cogu kalıplaşmış insanlar artik alıskanlık haline getirmişler yeni yüz göremezsin çevrimiçi sayısını diyosan 3 dakika sonra 2bin kişi çevrim içi yapim sana burda ama o forumun boş oldugu gerçegini değiştirmez hiçbizamanBen cok anlamam bu islerden ama hooddan resmen 4 forum cikti benim bildigim ???
Evet ya tam bi canavar???twıtter fedaısı zuhal .
tum forumalrda herkes . hood a ozel bıssey bısey degıl kı o ..Ben cok anlamam bu islerden ama hooddan resmen 4 forum cikti benim bildigim ???
Ben zaten o konuda hem fikirim.. ben bile forum bağımlısı oldum orda yani dusun hayatın da forum gormemis ben ?? ama artik bosaldi ve en son yaptiklari beni cok kirdiordaki insanların cogu kalıplaşmış insanlar artik alıskanlık haline getirmişler yeni yüz göremezsin çevrimiçi sayısını diyosan 3 dakika sonra 2bin kişi çevrim içi yapim sana burda ama o forumun boş oldugu gerçegini değiştirmez hiçbizaman
Ne bileyim ki ordan ayrilip forum kuran dedim bentum forumalrda herkes . hood a ozel bıssey bısey degıl kı o ..
aksama kaadarw 7 8 forum gezıyorum ben
aynen oyle .. su an 4 kısı anca var aktıf bılıyorsun @Sailormoonordaki insanların cogu kalıplaşmış insanlar artik alıskanlık haline getirmişler yeni yüz göremezsin çevrimiçi sayısını diyosan 3 dakika sonra 2bin kişi çevrim içi yapim sana burda ama o forumun boş oldugu gerçegini değiştirmez hiçbizaman
evet epey kırıcı olmuslar herkese karsı . ve sebebı de basta senın dedıgın gıbı etkınlık yapanı kusturmeyelım hesabı yapmıslarBen zaten o konuda hem fikirim.. ben bile forum bağımlısı oldum orda yani dusun hayatın da forum gormemis ben ?? ama artik bosaldi ve en son yaptiklari beni cok kirdi
anladım anladım ..Ne bileyim ki ordan ayrilip forum kuran dedim ben
Orda benim cenem cok cikiyrdu nefes alsinlar az ????evet epey kırıcı olmuslar herkese karsı . ve sebebı de basta senın dedıgın gıbı etkınlık yapanı kusturmeyelım hesabı yapmıslar