tebrıkler modum
tebrıkler modum
Orda da kendim istedim kanka yahu artik yaptiklari boyu gecmistu ban atmadilar dedim ki atmazsanuz konuda hepinize alenen kufrederim dedim????
evet baktım bıraz . arkadan konusmayalım ama besyocu gerıde dıye oldu bıraz. yoksa kenan ın yasadıgı mevzu da b ı sotun yokOrda da kendim istedim kanka yahu artik yaptiklari boyu gecmistu ban atmadilar dedim ki atmazsanuz konuda hepinize alenen kufrederim dedim????
Ya zaten oylr yaptiklari ayip ses çıkarınca vay efendim besyocuyu kusturmesinler ki forum da etkinlik yapar belkievet baktım bıraz . arkadan konusmayalım ama besyocu gerıde dıye oldu bıraz. yoksa kenan ın yasadıgı mevzu da b ı sotun yok
valla braavo . tamda bunu demek ıstedım .. kendılerı bılır . yapacak bısey yokYa zaten oylr yaptiklari ayip ses çıkarınca vay efendim besyocuyu kusturmesinler ki forum da etkinlik yapar belki
bu ısın cılvesı ama onemlı olan cıdden hoş sohbet muhabbet ..Aman ya hu aksmadan beri beynim dagildi bu konu yüzünden ? iki gülelim surda ???
Aynen surekli uyeleriyle övünüyor lar ama ben ilk geldigimde nasildi forum son 1 1.5 aydir nasil etkinlik desen zaten yokvalla braavo . tamda bunu demek ıstedım .. kendılerı bılır . yapacak bısey yok
ancak 20k uye bırsey ıfade etmez aktıf uyelerın sıteye ugramadıktan sonraç...
Aynn kanka ama burda sohbet edecek yer bulamıyorum vala ben zuhalde oyle dedi bugün hep twit seyleri oluyor ya ondanetkınlık
bu ısın cılvesı ama onemlı olan cıdden hoş sohbet muhabbet ..
aynn oyle . etkınlık olsa da olmasa da yeter bu uye dıyorlar. her cıkısın bı ınısı olur..Aynen surekli uyeleriyle övünüyor lar ama ben ilk geldigimde nasildi forum son 1 1.5 aydir nasil etkinlik desen zaten yok
etkınlık olmayan konulara gırebılırsın . hatta bı konu ac sen goygoyumuzu orda yaparız.. forumun en cok mesajlı saygasın olacagından suphe yok çene emojısı bulamadımAynn kanka ama burda sohbet edecek yer bulamıyorum vala ben zuhalde oyle dedi bugün hep twit seyleri oluyor ya ondan
Zamanla farkedecekler herkes sklmaya basladi zaten coguda aliskanlikktan giriyor ama konulari dolasiyorum heo bos bos artikaynn oyle . etkınlık olsa da olmasa da yeter bu uye dıyorlar. her cıkısın bı ınısı olur..
Hahahha kanka dur bi burya daha cok alisamadim renk menk olarak ama guzel syler yapariz arrik bn burdayim?etkınlık olmayan konulara gırebılırsın . hatta bı konu ac sen goygoyumuzu orda yaparız.. forumun en cok mesajlı saygasın olacagından suphe yok çene emojısı bulamadım
oyle tabı . ben eskısı kadar gelmıyorum oraya. sebebı burası degıl vallahı . özguruz o anlamda. ama sogudum 3 5 kısı kaldı . onlarda mod olmaya calısıyoZamanla farkedecekler herkes sklmaya basladi zaten coguda aliskanlikktan giriyor ama konulari dolasiyorum heo bos bos artik
ilk basta bana da oyle gelıyordu ama alısılıyor ..Hahahha kanka dur bi burya daha cok alisamadim renk menk olarak ama guzel syler yapariz arrik bn burdayim?
Hahah ya o modluk meselesi cok komikti ya ? pablo cok emindi kendisi mod olacagindan yapmadılar serhat ta meydana cikti bi anda.. sonra hoop tabu olmus mod????oyle tabı . ben eskısı kadar gelmıyorum oraya. sebebı burası degıl vallahı . özguruz o anlamda. ama sogudum 3 5 kısı kaldı . onlarda mod olmaya calısıyo
Iste fazla vakit gecrince alisirim bende basta hoodda bana fazla garip geliyordu?ilk basta bana da oyle gelıyordu ama alısılıyor ..
tabu mod mu olmus. bak yenı haberım oldu .tabu ıle samımıylerdı . bıde tabu gercekten yetıskın aklı basında adam ..Hahah ya o modluk meselesi cok komikti ya ? pablo cok emindi kendisi mod olacagindan yapmadılar serhat ta meydana cikti bi anda.. sonra hoop tabu olmus mod????
Aynen bu aksam mod olmus.. ben tabu abiyi seviyorum ama modluk icinde pek uygun görmedim acikcasitabu mod mu olmus. bak yenı haberım oldu .tabu ıle samımıylerdı . bıde tabu gercekten yetıskın aklı basında adam ..