gıdınce anlarlar kıymetını . sessızlesınce ortamOrda benim cenem cok cikiyrdu nefes alsinlar az ????
gıdınce anlarlar kıymetını . sessızlesınce ortamOrda benim cenem cok cikiyrdu nefes alsinlar az ????
biz kalıcı dostlarımıza yenilerini de ekler biz bize devam ederiz üstad @MeinKampfne forumlar gördüm 12k üyesi olupta çevrimiçi sayısı 20 nin üstüne çıkmayan şişirmek kolay şu anda bonuslideri 150+ çevrimiçi ziyaretçi var hepside senin benim gibi insanlar misal ama herşeyin bi çakallıgı var elbette inanmıyosanız online sayısına bakın şu anda forumdaki anlarsınız bunu yapmak kolay ama kalıcı dost edinebilmek zor insanları kandırmak 2 parmak ucunda.
gıdınce anlarlar kıymetını . sessızlesınce ortam
Aynen öyle fazlasına ihtiyacımız yok. burda ortamı da kurarız yeri gelir geyikte yaparız yogun oldugum zamanalr pek giremiorum muhabbete sadece onun dısında 70k üyede olsa ben yanımdakileri forumdakileri kullanıcı olarak görmüyorum arkadaş dostum olarak görürüm.biz kalıcı dostlarımıza yenilerini de ekler biz bize devam ederiz üstad @MeinKampf
Ala ala online uye mi yapılıyor ?? inanki bu tür islerden hic anlamam ben muhanbet insaniyim bazen de cok kavgaci ama cok cabuk kirilan bu insanim kirilmadigim surece burdayim????ne forumlar gördüm 12k üyesi olupta çevrimiçi sayısı 20 nin üstüne çıkmayan şişirmek kolay şu anda bonuslideri 150+ çevrimiçi ziyaretçi var hepside senin benim gibi insanlar misal ama herşeyin bi çakallıgı var elbette inanmıyosanız online sayısına bakın şu anda forumdaki anlarsınız bunu yapmak kolay ama kalıcı dost edinebilmek zor insanları kandırmak 2 parmak ucunda.
yok burda bot yok şu anda bile çevrimiçi sayısındakiler örnegin gerçek kullanıcılar ip adreslerinden kontrol et tek tek sadece TR de değillerAla ala online uye mi yapılıyor ?? inanki bu tür islerden hic anlamam ben muhanbet insaniyim bazen de cok kavgaci ama cok cabuk kirilan bu insanim kirilmadigim surece burdayim????
Yahu dedim ya anlamıyorum boyle seglerden ???yok burda bot yok şu anda bile çevrimiçi sayısındakiler örnegin gerçek kullanıcılar ip adreslerinden kontrol et tek tek sadece TR de değiller
Ögretirim ben sana tek tekYahu dedim ya anlamıyorum boyle seglerden ???
hem kavga cıkar hem kırılganım de oooohhhhhhAla ala online uye mi yapılıyor ?? inanki bu tür islerden hic anlamam ben muhanbet insaniyim bazen de cok kavgaci ama cok cabuk kirilan bu insanim kirilmadigim surece burdayim????
Hahah tamm ogret??Ögretirim ben sana tek tek
Hahah kavgayi da kirildigimdan çıkarıyorum ki?hem kavga cıkar hem kırılganım de oooohhhhhh
Tamm git sende git???Film Moduna giriyorum ben
Çok konuşuyon zatenTamm git sende git???
Hahah sizden cok konustugumuz kesin yahu???Çok konuşuyon zaten
Tabiki uykun gelmiyomu senin yarasa gibi hala ayaktasınHahah sizden cok konustugumuz kesin yahu???
Vala cok geldi ?Tabiki uykun gelmiyomu senin yarasa gibi hala ayaktasın
Yat uyu yat nöbetçi gibi dikilme buralardaVala cok geldi ?
Tamm uyuyayim bari napayim???Yat uyu yat nöbetçi gibi dikilme buralarda