nenden uygun deıl sence. cok aktıf degıldı dıye mıAynen bu aksam mod olmus.. ben tabu abiyi seviyorum ama modluk icinde pek uygun görmedim acikcasi
nenden uygun deıl sence. cok aktıf degıldı dıye mıAynen bu aksam mod olmus.. ben tabu abiyi seviyorum ama modluk icinde pek uygun görmedim acikcasi
Aynn bide cok duygusal cok seviyorum ama bi yazdimi asiri uzun ve duygusal yaZıyornenden uygun deıl sence. cok aktıf degıldı dıye mı
su ankı modlar da aktıf degıl .. prıson u tanıyormusun sen ben hıc gormedım dogru durust .. onlar arkadas o yuzden oyle oldu . katan lıon tabu falan ..Aynn bide cok duygusal cok seviyorum ama bi yazdimi asiri uzun ve duygusal yaZıyor
Katan kim ki bilmiyorum onu ?? arkadscilik var biliyorumsu ankı modlar da aktıf degıl .. prıson u tanıyormusun sen ben hıc gormedım dogru durust .. onlar arkadas o yuzden oyle oldu . katan lıon tabu falan ..
katan ?Katan kim ki bilmiyorum onu ?? arkadscilik var biliyorum
hee yanlıs yazmıısım bende dıyorum bu ne dıyo b kaptanKatan kim ki bilmiyorum onu ?? arkadscilik var biliyorum
Hee kaotan la lion arkadas onu biliyorum prsonda ???hee yanlıs yazmıısım bende dıyorum bu ne dıyo b kaptan
kaotan ı tanımıyorumHee kaotan la lion arkadas onu biliyorum prsonda ???
Aykut mod olunca oda sessizlestien aktıfı aykut . o bıle gorunmuyor hıc bı yerde
Hahah ulen kaptan bi dogru yazamdik adamin adini???kaotan ı tanımıyorum
Aldim batti ??pasgol den aldın mı sen bonus
aynen . ama fazla muhabbet de işi sulandırrı dı . aykut adına konusuyorumAykut mod olunca oda sessizlesti
ben 35 yaptımAldim batti ??
Anladim illaki oyle olurdu lakaytlasirdiaynen . ama fazla muhabbet de işi sulandırrı dı . aykut adına konusuyorum
Bol sans kanka insalalh gelir ?gelırse 100 olacak
Ekli dosyayı görüntüle 498