Sunun şurasında 9 a ne kaldı kiBu aksam saat 9 gibi markobet sponsorluğunda roll yapacağım burda muhabbet ettiğim cevaplarına alinti yaptigim 3-4 kişi var onlar katilirsa ve başarılı olursam onlara cekilişsiz kurasız ekleteceğim
Sunun şurasında 9 a ne kaldı kiBu aksam saat 9 gibi markobet sponsorluğunda roll yapacağım burda muhabbet ettiğim cevaplarına alinti yaptigim 3-4 kişi var onlar katilirsa ve başarılı olursam onlara cekilişsiz kurasız ekleteceğim
Luppo kuyruğuna giricegime ölürüm daha iyi ya arkamdan konuşulmasi daha kötü ?Allah korusun daha genciz ve daha sokaga cikma yasaginda luppo kuyruguna girmek nasip olmadi
10 mb net kalmış ben göremem gibi rollingiBu aksam saat 9 gibi markobet sponsorluğunda roll yapacağım burda muhabbet ettiğim cevaplarına alinti yaptigim 3-4 kişi var onlar katilirsa ve başarılı olursam onlara cekilişsiz kurasız ekleteceğim
1 buçuh kalmisSunun şurasında 9 a ne kaldı ki
Bol şans. Başkan artık burdamımısınTutarsa 5 kisiye 20 tl
E sana ekletsek zaten netinde yok nasil oynayacan10 mb net kalmış ben göremem gibi rollingi
Ben kesin katılacam inş herhalde olabilir yani???1 buçuh kalmis
Lupposuz olmaz reis corona degil obama virusu de gelse luppo sart ?Luppo kuyruğuna giricegime ölürüm daha iyi ya arkamdan konuşulmasi daha kötü ?
Sen katilmasan kimse katilmasin bence ?Ben kesin katılacam inş herhalde olabilir yani???
Dijital operatör uygulaması indir yoksa orada her cuma salla kazan var en kotu 3 saat 1 gb net veriyor10 mb net kalmış ben göremem gibi rollingi
Eyvallah kank cansınSen katilmasan kimse katilmasin bence ?
Tatlı ile hiç aram yok ondan öyle dedim ? cips falan olsa neyse ?Lupposuz olmaz reis corona degil obama virusu de gelse luppo sart ?
Begeniyorum amacevaplarıma alıntı yapmıyor demekki katılsam çekilissiz alamıcam??
Bu aksam saat 9 gibi markobet sponsorluğunda roll yapacağım burda muhabbet ettiğim cevaplarına alinti yaptigim 3-4 kişi var onlar katilirsa ve başarılı olursam onlara cekilişsiz kurasız ekleteceğim
Bol şans. Başkan 21 00 inş gelirizSen katilmasan kimse katilmasin bence ?
Varsa getir bizde yiyek 2 gundur evde çig patatesi cips diye yiyoruzTatlı ile hiç aram yok ondan öyle dedim ? cips falan olsa neyse ?
eyvallah takılıyorum admin sohbet güzel ??Begeniyorum ama
Keşke çıkabilsek yakın olsa seve seve valide sağolsun yemeğimizi eksik etmiyor bu arada bu doritosun yeni çıkan cipsi acı olan 4.0 yazıyor ustunde . Ya onu hangi mantık ile yapmışlar ben ki herşeye acı biber koyarım acıya bayılırım böyle bir acı yok insan yiyor bunu öyle bir acı olamaz sakın almqyin ?Varsa getir bizde yiyek 2 gundur evde çig patatesi cips diye yiyoruz
Sus le zaten açım şu cekilisi yapalim artikKeşke çıkabilsek yakın olsa seve seve valide sağolsun yemeğimizi eksik etmiyor bu arada bu doritosun yeni çıkan cipsi acı olan 4.0 yazıyor ustunde . Ya onu hangi mantık ile yapmışlar ben ki herşeye acı biber koyarım acıya bayılırım böyle bir acı yok insan yiyor bunu öyle bir acı olamaz sakın almqyin ?
Yani zahmet olmazsa kankSus le zaten açım şu cekilisi yapalim artik
Vallahi bende acim bana çıkar ise fırına ekmek almaya gidicem beyler çıkan kişi hakkini bana devredebilir inanın ekmek alicam çok açım ???? şaka bu arada şimdi birisi sover falan ? ama o kadae ihtiyacım var ki tahmin bile edemezsiniz güldüğüme bakma Allah nasip eder de inşallah bana da çıkarSus le zaten açım şu cekilisi yapalim artik