Olabilir neden olmasınSende beyin var yani
Olabilir neden olmasınSende beyin var yani
Bu mesaj ozelden kopyaladim adminle tartisiyorduk boyle cevap verdi az daha ban yiyecektimO zaman bence şöyle yapabilirsiniz madem ki Twitter postu çıkmadan forum içinde yapılır zaten sürekli burada aktif olan katılır sadece doğal olarak onlar nasiplenir Twitter postu olunca ister istemez ilk defa gören de geliyor
kimsenin bişey dediği yok kısmte kardesim kupon geldi öndemli olan o bende yeni üye oldum sanırım yavaş yavas takılrıız fforumda elimizden geldigincede destek oluruzHerkes sinerjiden bahsediyor da günün her saatini forumumuzda geçiren kalıcı üyelerimizde var ona bakarsak en çok onların hakkı ama bundan sonra ona da çare buldum haftada birkez daimi kullanıcılarımıza sadakat freebeti ekleteceğiz
Bende öyle düşünmüştümOlabilir neden olmasın
Ne mutlu teşekkürlerBende öyle düşünmüştüm
Onu admine diyin bana demeyin ben kopyalayıp yapıştırdım bundan sonra bende daimi üyeyim ?kimsenin bişey dediği yok kısmte kardesim kupon geldi öndemli olan o bende yeni üye oldum sanırım yavaş yavas takılrıız fforumda elimizden geldigincede destek oluruz
o zmn aramıza hoşgeldin kardeşimkimsenin bişey dediği yok kısmte kardesim kupon geldi öndemli olan o bende yeni üye oldum sanırım yavaş yavas takılrıız fforumda elimizden geldigincede destek oluruz
İşte bu kadar kardeşim güzel dileğin için teşekkürlerNeyse arkadaşlar herkesin emeğine yüreğine sağlık kimin kismetinde nasibinde varsa şimdiden kazanan kim olursa tebrik ederim etkinlik sahibine de aynı şekilde tabi ki
totemde brlikteydik zatneO zaman
o zmn aramıza hoşgeldin kardeşim
Ben sana değil herkes için dedim bunu belli başlı isimler var forum olarak onları unutmayacağızHerkes sinerjiden bahsediyor da günün her saatini forumumuzda geçiren kalıcı üyelerimizde var ona bakarsak en çok onların hakkı ama bundan sonra ona da çare buldum haftada birkez daimi kullanıcılarımıza sadakat freebeti ekleteceğiz
Hayırçekilis ne zaman acaba bellimi saati ?
Hatta isim vermiyim arada bir bazı kalıcı kullanıcılara özelden yazıp büro kullanici adlarini istiyorum ve frebeet ekletiyorum kime freebet için özelden yaziyorsam bilinki o adamlar bizim hep aklimizdaHerkes sinerjiden bahsediyor da günün her saatini forumumuzda geçiren kalıcı üyelerimizde var ona bakarsak en çok onların hakkı ama bundan sonra ona da çare buldum haftada birkez daimi kullanıcılarımıza sadakat freebeti ekleteceğiz
İnşneyse arkadaslar herkese bol şans ihitiyacı olana cıkar inaşllah