Papara işlem geçmişine baktım hatta şimdi yine baktım 1 nisandan itibaren hesabıma sadece 14 kere para girişi olmuş 2 kere de atm den kartsiz işlemden yatırım yapmışım .onaylı hesapmı ?
Hayır 14 tane para girişi oldu dahaonaylı hesaplar 30 tane 30 oldumu ==?
Ya bence forum ayak yapmıştır ilk defa papara kullanmıyorum ki . Salak değiliz elli kere baktık 14 kere para gelmiş yani .arasana papara mülşterii temsiclisini yada forum sana ayak yapmış
Nerelerdesin senBol şans
İstememe gibi şansı yok aram çok iyi neyse ya salla bakalım burada kazanırsam belli olur ????? gönderebilir ise admin sorun yoktur o yüzden bana çıksın ??ya forum sana yolllamak istemdeid yada papara müşteri temsilcisini ara deki bana para gelcek papara limitim dolu yazıyor de arakdasım atamıyor de kontrol etsinler
neden ki kafalarına göre ansıl kapatıyolarbenım paparam kapandı bahısten sanırım aradm paparyı dedı acılmaamk uzere kapandı
knk bılmıyorum dedı prasodur bole dedı aradım maıl attım hep aynı seyı dedıler sebep solemedıler sadece dedı onaysız acabılırsın bende onaysız actım hesbaıma sureklı para gelıyordu sanırım ondanneden ki kafalarına göre ansıl kapatıyolar
çok işlem yaptıgındandırbenım paparam kapandı bahısten sanırım aradm paparyı dedı acılmaamk uzere kapandı
Biriside belki şikayet etmiş olabilir ortalık o.c dolu ihtimal veririm yani benknk bılmıyorum dedı prasodur bole dedı aradım maıl attım hep aynı seyı dedıler sebep solemedıler sadece dedı onaysız acabılırsın bende onaysız actım hesbaıma sureklı para gelıyordu sanırım ondan
olablır knkBiriside belki şikayet etmiş olabilir ortalık o.c dolu ihtimal veririm yani ben
paara geliyr diye hesap kapanması tuhaf ya bi sıkıntı oldu para yollayan biriyle bişey olmusturknk bılmıyorum dedı prasodur bole dedı aradım maıl attım hep aynı seyı dedıler sebep solemedıler sadece dedı onaysız acabılırsın bende onaysız actım hesbaıma sureklı para gelıyordu sanırım ondan