O değil kimse yazmıyor bizden başka . Herkes gitti mi ne oldu ses seda yok kimseden çekiliş nerede kaldı diyen olması gerekirdi
Çekiliş ne zmnO değil kimse yazmıyor bizden başka . Herkes gitti mi ne oldu ses seda yok kimseden çekiliş nerede kaldı diyen olması gerekirdi
Yazın yazın ya tek hissetmeyelimyok burdayım @Alisahin5353 muhabetleri okuyorum ))
Yarın cuma namazından sonra inşallah ama söz vermeyelim .Çekiliş ne zmn
valla çok mağduruz ) evde sinek yakalıyorummYazın yazın ya tek hissetmeyelim
Sen nerde yaşıyorsunYarın cuma namazından sonra inşallah ama söz vermeyelim .
KocaeliSen nerde yaşıyorsun
artık kesinti olcak paranın miktarına göreArkadaşlar size bişey sorucam ben Nisan 1 dan beri işlem geçmişime baktım 14 kere papara hesabıma giriş olmuş başkası tarafından papara gelmiş yani . Sadece 14 kere . Paparamin para alma limiti dolma ihtimali var mı bence yok ama size sorayım dedim
aynnen bende kesıntı oldu neden knk lımıt dolmadıartık kesinti olcak paranın miktarına göre
Ya onu biliyorum kesinti oluyor . Ama para gelebilir mi hala bir foruman 10 TL kazandım Çarşamba günü kazandım dün akşam atmaya çalışmışlar da papara limitin dolu diyor bana . Baktım 14 kere para gelmiş . Bana göre dolması imkansız onu soruyorum benartık kesinti olcak paranın miktarına göre
aylık 10 farklı kişiden papara aldıktan sonra para kesintisi oluyor bende bilmiyorum tam limit koymuşlar mesela ben sözleşmleliyim bended kesiyor 10dan sonra papara girişinden aylık 500 cekim yaptıgımda papara cardımdan diger cekilmler para eksiyoraynnen bende kesıntı oldu neden knk lımıt dolmadı
onaylı hesapmı ?Ya onu biliyorum kesinti oluyor . Ama para gelebilir mi hala bir foruman 10 TL kazandım Çarşamba günü kazandım dün akşam atmaya çalışmışlar da papara limitin dolu diyor bana . Baktım 14 kere para gelmiş . Bana göre dolması imkansız onu soruyorum ben
Tabi ki onaylı hesaponaylı hesapmı ?