Toplanırız tabi sıkıntı olmaz zaten 3 5 dost var birbirimizi unutacak halimiz yokToplanırız gene ?
Korona ilk çıktığından daha çok şu an inanınKorona hala devam ediyo nirmallesme basladikca cogaliyo okullarda acilacak ama nasi gonderecez bilmiyorum
Adam abi boss kumarbaz kaldik zaten galiba ???Toplanırız tabi sıkıntı olmaz zaten 3 5 dost var birbirimizi unutacak halimiz yok
@Morikante bey de var ?Adam abi boss kumarbaz kaldik zaten galiba ???
Az olsun öz olsun ablaAdam abi boss kumarbaz kaldik zaten galiba ???
He bak onu unuttum ??? papara sahibi @Morikante bey ????@Morikante bey de var ?
Geride kalan dostlarimizda iyiydi ama daha da gelmez zaten neyse .. ?Az olsun öz olsun abla
Gelirse başımızın üstüne gelmezsede sağlık olsunGeride kalan dostlarimizda iyiydi ama daha da gelmez zaten neyse .. ?
Özel durumları var galiba abi gelecegini pek sanmiyorum ?Gelirse başımızın üstüne gelmezsede sağlık olsun
Bi özel durum bunda var sanki bizde yok ha biz nası giriyozÖzel durumları var galiba abi gelecegini pek sanmiyorum ?
Bi ara musait olunca konusuruz abi seninle olurmu ?Bi özel durum bunda var sanki bizde yok ha biz nası giriyoz
Tamam konuşuruzBi ara musait olunca konusuruz abi seninle olurmu ?
Bendede yok valla ??kime yazilacaksa bana da soyle bende yazam ???@Zuhaltc allaaaaaa aplam gelmiş ? yazayım mı papara ??
@baba_kngk25 ??Bendede yok valla ??kime yazilacaksa bana da soyle bende yazam ???
Hah tam.adami ?????
akbil sporBasaksehir sampiyon olmusya ????
Salak trabzon ya sampiyon olamadi gitti basagi sampiyon etti ????akbil spor