Maşallah24saat aktifim bugun ?
Maşallah24saat aktifim bugun ?
günaydın abi gece erken uyudum babam kahvaltı hazırlıyo ses yapınca uyandık valla@Yumiyum77 günaydın erkencisin bugün
Günaydın kardeşimgünaydın abi gece erken uyudum babam kahvaltı hazırlıyo ses yapınca uyandık valla
abi sabh sabah bayram arifesi ne işin var rakıyla şaraplaRakı yok şarap yok meyve suyuna vuracam kendimi
Telef ettim ts sayesinde Juve ev alır ts üstbu arada betasus207 eski üyelerine 20tl freebet vermiş aldınız mı ?
Ne yapayım kral dün dogum günü bonusu 300 tl toplam geldi sitelerden tek kuruş çekim yok ben meyve suyuna vurmayom kim vursunabi sabh sabah bayram arifesi ne işin var rakıyla şarapla
No rakı şarap var meyve suyuabi sabh sabah bayram arifesi ne işin var rakıyla şarapla
dogum günün mübarek olsun abi sıkma canını bu kamyon elbet rampa aşagıda inerNe yapayım kral dün dogum günü bonusu 300 tl toplam geldi sitelerden tek kuruş çekim yok ben meyve suyuna vurmayom kim vursun
Rampa bitmiyor hep çıkıyor önümüze alıştık artık rampayadogum günün mübarek olsun abi sıkma canını bu kamyon elbet rampa aşagıda iner
götürürsem bende gelebilirmiyim zira hiç birşey yapamıyorum da@Yumiyum77 beni diskoya götür
Kaybettim bilebu arada betasus207 eski üyelerine 20tl freebet vermiş aldınız mı ?
hoodda ki adminlere söyle de sana freebet versinler bürolardan bakalım vereceklermiİşimiz freebetlere kaldı be
Hoş geldin reisİşimiz freebetlere kaldı be
Hodda aktif olursam söylerimhoodda ki adminlere söyle de sana freebet versinler bürolardan bakalım vereceklermi
Eyvallah reisimHoş geldin reis