Aleyküm selamSelamun Aleyküm
Aleyküm selamSelamun Aleyküm
eren napıyon nasıl gidiyor parayı bulmussun sanırmAleyküm selam
Benmi ???eren napıyon nasıl gidiyor parayı bulmussun sanırm
tabi ? ? paparı kime atıyozBenmi ???
Sana ??tabi ? ? paparı kime atıyoz
Hoşgeldiniz ?Hu hu komsularr????
Ne yapiyonuz valla forumlara geldim bende iki cene caliyim ruhum daraldi ????Hoşgeldiniz ?
Gerci o daha forumlara adim atamaz ????Bir zamanlarda @supi61 vardi oda sede hayal.oldu ????
Aynen atmıyor ?Gerci o daha forumlara adim atamaz ????
Bilmem ???Aynen atmıyor ?
Niye atamaz ?
Forumların tadı yok çoğumuz girmez olduk
Aynen abi niye boyle.oldu bilmiyorum ama daha o gunler gelmez gibi sanki?Forumların tadı yok çoğumuz girmez olduk
Valla bu ara ben çok yoğunum zaten giremez oldum ama yine eski günler gelir zamanlaAynen abi niye boyle.oldu bilmiyorum ama daha o gunler gelmez gibi sanki?
Bayram.bitince donuyorum eve belki o zaman musait olunca girerim bende can sıkıntisina napacam ev de yoksa aksama kadar ?canim sıkılırValla bu ara ben çok yoğunum zaten giremez oldum ama yine eski günler gelir zamanla
Bende gelecek ayın 15 inden sonra izindeyim bu ay sonu korona görevim bitiyor rahatlayacam birazBayram.bitince donuyorum eve belki o zaman musait olunca girerim bende can sıkıntisina napacam ev de yoksa aksama kadar ?canim sıkılır
Toplanırız gene ?Bende gelecek ayın 15 inden sonra izindeyim bu ay sonu korona görevim bitiyor rahatlayacam biraz
Korona hala devam ediyo nirmallesme basladikca cogaliyo okullarda acilacak ama nasi gonderecez bilmiyorumBende gelecek ayın 15 inden sonra izindeyim bu ay sonu korona görevim bitiyor rahatlayacam biraz