Juve alsaydı 1.7k geliyodu moribey diyodun şimdi ?Dün juve nin tek golüne 1 k gitti
Battık
Juve alsaydı 1.7k geliyodu moribey diyodun şimdi ?Dün juve nin tek golüne 1 k gitti
Battık
Kimleri yakmadı dün Juve bir tane deli var mori bey diye ev 0.5 gol üst diyorum gidip Juve üst oynuyorDün juve nin tek golüne 1 k gitti
Battık
Deli kafa oyna ev 0.5 gol dedim sanaJuve alsaydı 1.7k geliyodu moribey diyodun şimdi ?
Aleyküm selamselamünaleyküm @Kumarbaz kardeşim maçı juvenib satacağı belliydi bülten dardı üflencek tek maç oydu ben berabere biter dedim ama 90+3de bizim fenerbahçenin bile yemeyeceği golü juve yedi ? uzun lafın kısası geçmiş olsun herkese
Ilk aklıma gelen odense üst udi 0.5 cagliari 0.5 üsttü sonra vazgeçtim vazgecmeseydim kaybedemezdim kaybetme hakkimi kimse alamaz o kadar höööyyyyttt ???Deli kafa oyna ev 0.5 gol dedim sana
Odense 2 5Ilk aklıma gelen odense üst udi 0.5 cagliari 0.5 üsttü sonra vazgeçtim vazgecmeseydim kaybedemezdim kaybetme hakkimi kimse alamaz o kadar höööyyyyttt ???
Mallaşmasalar hem senin hem benim kuponu wonlatacaklardi cr7 boş beleş dolandı şampuan reklamında oynamaya benzemiyo udinese. Insallah saçların dökülür cr7 insallah cok âmin???Odense 2 5
Juve 3.5
160a 1k veriyordu
1 golden patladı ??
Sende batıştaysan biz ölek yaw ?Batıştayız mori bey
Aleyküm selamSelamün aleyküm hayırlı sabahlar olsun arkadaşlar
Ölüm ele geçseSende batıştaysan biz ölek yaw ?
Bugün geç kaldınAleyküm selam
Şu sofya bilet bitir belki ekmek çıkar bizeAleyküm selam
Hareket verin
Bir şekilde verin işte ? ? ?