gidersen üzülürüm gitme nolurYa hadı kardesım ıyı ggeceler
gidersen üzülürüm gitme nolurYa hadı kardesım ıyı ggeceler
Desen ne dıyecen gel özele soyle@Leromeno ben birsey demiycem
Hadı lan ordan yapıyosan etkınlık ınsan gibi yap
özeline yazıcacagım kadar degerli degilsin mesaj kutumu kirletememDesen ne dıyecen gel özele soyle
Bı laf ebelıgı lafmı koydum zannedıyon sımdı 5 yasındakı bebeler gibiözeline yazıcacagım kadar degerli degilsin mesaj kutumu kirletemem
katılma kardeşim sen unutma sanada maç verdiğim günleri versek iyi vermesek kötü seni çizdim ben taaa hooddan beri biliyosun hadi şimdi konudan uzaaHadı lan ordan yapıyosan etkınlık ınsan gibi yap
hala yazdıgına köre koymusum demekkiBı laf ebelıgı lafmı koydum zannedıyon sımdı 5 yasındakı bebeler gibi
Soylede bılelım nıckını ordakı nana bısey vermedın senkatılma kardeşim sen unutma sanada maç verdiğim günleri versek iyi vermesek kötü seni çizdim ben taaa hooddan beri biliyosun hadi şimdi konudan uzaa
01,33evet beyler seri tahmin alalım izin verildi
aynı nick hatırlamadınmı telegramdan yazdığın günleriSoylede bılelım nıckını ordakı nana bısey vermedın sen
Ben mı telegramdan yazmısım rıdvan sana hayırdıraynı nick hatırlamadınmı telegramdan yazdığın günleri
yav tamam uzatma hadi yazmadın akıllısın uslusun hadiBen mı telegramdan yazmısım rıdvan sana hayırdır
Guzel klavye delılanlıgıı yapıyob sen heryerdeyav tamam uzatma hadi yazmadın akıllısın uslusun hadi
karsımda olsan baska türlü delikanlılık yapardımda karsımda degilsin bununla idare etGuzel klavye delılanlıgıı yapıyob sen heryerde
tamam reisim sensin ?Ben mı telegramdan yazmısım rıdvan sana hayırdır