- Web sitesi
- bonuslideri.com
kendisi gibi bir yer bulmuş işteBu arada hangi büroydu çekimmgönderecek yer
kendisi gibi bir yer bulmuş işteBu arada hangi büroydu çekimmgönderecek yer
venedikbetBu arada hangi büroydu çekimmgönderecek yer
yaaa abi kendisi gibi derken ? büro sağlam bende sağlamım tamammı benim hatam var kabul ediyorum adamların İsteğini yerine getirdim kural dışı hiç bişi yok ?kendisi gibi bir yer bulmuş işte
O zaman madem hata bizde değil sen ödülü 5 kişiye 21 yap bari kralyaaa abi kendisi gibi derken ? büro sağlam bende sağlamım tamammı benim hatam var kabul ediyorum adamların İsteğini yerine getirdim kural dışı hiç bişi yok ?
ah rıdvan ahyaaa abi kendisi gibi derken ? büro sağlam bende sağlamım tamammı benim hatam var kabul ediyorum adamların İsteğini yerine getirdim kural dışı hiç bişi yok ?
sormaaa sormaaaa ??ah rıdvan ah
bexbet dururken :/ @Aras77sormaaa sormaaaa ??
kardeşim müşteri temsilcisi daveti üzerine geldim siteye yoksa nelerde oynanması gerekiyor biliyorum ben dert etme ?bexbet dururken :/ @Aras77
Ne oldu yatmadimi yakardeşim müşteri temsilcisi daveti üzerine geldim siteye yoksa nelerde oynanması gerekiyor biliyorum ben dert etme ?
ah ah ömür biter dert bitmezkardeşim müşteri temsilcisi daveti üzerine geldim siteye yoksa nelerde oynanması gerekiyor biliyorum ben dert etme ?
dertsiz hayatmıı olur beeeah ah ömür biter dert bitmez
bonus alcan mı bir daha onu söyledertsiz hayatmıı olur beee
bonussuz oyun mu olur yaaa ??bonus alcan mı bir daha onu söyle
ödeyeceklerinin beyanı geldi kardeşim sıkıntı yok gelsinde bi çekimUmarım oderler
olur kaybedersen kayıp al aynı seybonussuz oyun mu olur yaaa ??
neyse insallah erken gelir ... uyuycam ben papara bırakimmi cok ısrar ettinödeyeceklerinin beyanı geldi kardeşim sıkıntı yok gelsinde bi çekim
reisim doğru söylüyorsunda %100freebet şimdi alınmadan da olmazdı ?olur kaybedersen kayıp al aynı sey
saati bildin mi ?? bilemediysen yarınki etkinlikte görüşmek üzere ?neyse insallah erken gelir ... uyuycam ben papara bırakimmi cok ısrar ettin