bide %100 mü :/ yav rdvn tam dayaklıksın ahmet abiyesöylim dövsün seni bireisim doğru söylüyorsunda %100freebet şimdi alınmadan da olmazdı ?
bide %100 mü :/ yav rdvn tam dayaklıksın ahmet abiyesöylim dövsün seni bireisim doğru söylüyorsunda %100freebet şimdi alınmadan da olmazdı ?
yenilermi bilmem ama twiterda pek aktif değiller sponsorluk anlaşması yaptıkları forumlar varmışÖdeme yapıyorlar yaaa sıkıntı değil yeni girdiği için piyasaya ?
red oldu bananesaati bildin mi ?? bilemediysen yarınki etkinlikte görüşmek üzere ?
ahmet abiye söyle bana combo yapsın içimden geçsin ?? hakkediyorum bazenbide %100 mü :/ yav rdvn tam dayaklıksın ahmet abiyesöylim dövsün seni bi
@Aras77 abi el atsanaahmet abiye söyle bana combo yapsın içimden geçsin ?? hakkediyorum bazen
ozaman yeni tahmin et bakiyim bilirsen söz atıcam ??? oda bunca saat bekledin diye bi şans ?red oldu banane
izin geldimi ona göreozaman yeni tahmin et bakiyim bilirsen söz atıcam ??? oda bunca saat bekledin diye bi şans ?
Bırader mılletle dalgamı geçiyon cekım red olmus bıldıysen dıyon yapıyosanız adam gibi wtkınlık yapınozaman yeni tahmin et bakiyim bilirsen söz atıcam ??? oda bunca saat bekledin diye bi şans ?
yok daha gelmedi müşteri temsilcisi birazdan dedi bekliyoruz bakalımizin geldimi ona göre
sakin ol sampiyon katılmak zorunda degilsinBırader mılletle dalgamı geçiyon cekım red olmus bıldıysen dıyon yapıyosanız adam gibi wtkınlık yapın
ne dalgası kardeşim neyin yükselmesi bu böyle hayırdırBırader mılletle dalgamı geçiyon cekım red olmus bıldıysen dıyon yapıyosanız adam gibi wtkınlık yapın
Sakin birader gırgır şamata yapılıyor burda sadeceBırader mılletle dalgamı geçiyon cekım red olmus bıldıysen dıyon yapıyosanız adam gibi wtkınlık yapın
Bos yapma yalakasakin ol sampiyon katılmak zorunda degilsin
Ya hadı kardesım ıyı ggecelerSakin birader gırgır şamata yapılıyor burda sadece
@Leromeno ben birsey demiycemBos yapma yalaka