Tamam yazıyom dmden sımdı hadı bakalım karsılasırızda sıkıntı yokkarsımda olsan baska türlü delikanlılık yapardımda karsımda degilsin bununla idare et
Tamam yazıyom dmden sımdı hadı bakalım karsılasırızda sıkıntı yokkarsımda olsan baska türlü delikanlılık yapardımda karsımda degilsin bununla idare et
izmir menemene gel sonra bana dm atTamam yazıyom dmden sımdı hadı bakalım karsılasırızda sıkıntı yok
1 üstteki resme bakar mısın ?asus forumda gerginlik yaratmaktan ve sadece etkinlik için gelmesinden dolayı 3 gün banladım. Burası etkinlik yeri değil.
ben bi anlasam önümde klavye var baska nasıl delikanlılık yapim camera mı acimKlavye delikanlısı demiş tel no verince tel delikanlısı mı olunuyor ??
1 hafta atsaydın keske ... son bonus bükücülerden oBanlandı.
ben bi anlasam önümde klavye var baska nasıl delikanlılık yapim camera mı acim
Bilader adam başka bı forumda 200-300 dağıtıyordu ben tanırım arkasından konuşmaya gerek yok1 hafta atsaydın keske ... son bonus bükücülerden o
yüzünede konusurum sorun yok insan olsun önceBilader adam başka bı forumda 200-300 dağıtıyordu ben tanırım arkasından konuşmaya gerek yok
Cekebildimiki sikinti cikardilar dedi1,36 dan yukarı söyleyen olmadı ... beyler haklar yennilendi tekrar tahmn yapın 1,48