son 7 dk
Ne bilim bende yorum yapmıştım sitede de yeniyim üstüme alındım direksen niye üstüne alındın ki birader sana mı dedik
yok knk asıl kastettiğim tınlamadı bile ama boşverNe bilim bende yorum yapmıştım sitede de yeniyim üstüme alındım direk
Haklısın coluk cocuk tayfası bunlarbeyler bakın birşey söyleyecem tartışma felan değil yanlış anlayan olursada umrumda olmaz adam diğer konuda düzgünce dünkü çekiliş noldu yazmış bi arkadşda isim vermicem daha katılalı 4 gün olmuş foruma her yerden o çıkıyor demişki çekiliş için gelmeyin geliosanız sormayın ulan kardeşim madem öle roll bitince çekilişe beni koyma de kuru yalakalık işe yaramaz haberin olsun şimdi konuya dönebiliriz içimde kaldıydı kusura bakma @JOSEP
diger yerede yotum attik da oradan bi havlama istersen işine bak yasin kac senin ?Konya08 kardeşim mac bitti geldin senden daha çok var bu forumda yuh yani yuh
Birader bende totemdeydım ama zırt pırt aynı seylerı yazıyon daha gelelı 4 gun olmuş fazla kafanı cıkarma keserler bakBuda won olurda yine çekilişe 40 kişi gircek halbuki katılan totem yapan 15 kişi bile yok toplam ama bu son sanırım.bunfsn sonraki etkinliklerde mesaj şartı konu içi mesaj şartı geleblr böyle daha iyi hak yenmez
kaynaşık yine başlamış millete karışmayaKonya08 kardeşim mac bitti geldin senden daha çok var bu forumda yuh yani yuh
Yok hacı üstüme alınmadım haklısın ama bosver mesaj sartında haklısın admınler bilir bu işiYa kardeşim sonradan gelenl3r3 lafim asus sana değil sen neyi ustun3 aliniyorsun