tartışmayın artık
İnanıyorum kardeşim ama şartta takip şartı yoktu Twitter etkinliğine uyan herkes listeye alındıYemın ediyorum 20 lırasında deılım hak etmeyen adam kazanmasın arkadas
kardeşim adam sana demişmi takip şart roling adam destek istemiş destek verenler dahil oldu sen neyin derdindesinYemın ediyorum 20 lırasında deılım hak etmeyen adam kazanmasın arkadas
Yoooo ben seni sewiom??Bu insanlar değişmez yeminle forum bana düşman ben böyle bir şey gormedim
Al ozamanda kes sesınıkardeşim adam sana demişmi takip şart roling adam destek istemiş destek verenler dahil oldu sen neyin derdindesin
nie düşman birader sabahtan beri millete bok atıosun para içinmi burdasınız falan diye 4 gündür forumdasın sabah akşam para için rollinglere katılıosun onu demiyorsun ama boş yapma işine bak şimdi 2le hadi millete laf atacağına kendine bakBu insanlar değişmez yeminle forum bana düşman ben böyle bir şey gormedim
Kardeşim maalesef forum bu yöne doğru gidiyor bence de biraz ara ver bak bakalım ? kimler forumda kalacak görelim@Gfbridvan1907 en iyi etkinlige ara vermek çünkü hatrimiz sadece para için etkinlik olmacak tarafımdan yoruldum
kapat abi bence banla banlanaack adamları bunlar forumun seviyesini düşüyorkonuyu kapatıyorum beyler anlaşılan bu tartışma son bulmucak
Egleniyoz .D.dkonuyu kapatıyorum beyler anlaşılan bu tartışma son bulmucak