Yok be hız ettim2 demi verdin yoksa
sen ne dıyon laa değişikkkkkkkkbeyler bakın birşey söyleyecem tartışma felan değil yanlış anlayan olursada umrumda olmaz adam diğer konuda düzgünce dünkü çekiliş noldu yazmış bi arkadşda isim vermicem daha katılalı 4 gün olmuş foruma her yerden o çıkıyor demişki çekiliş için gelmeyin geliosanız sormayın ulan kardeşim madem öle roll bitince çekilişe beni koyma de kuru yalakalık işe yaramaz haberin olsun şimdi konuya dönebiliriz içimde kaldıydı kusura bakma @JOSEP
gonlumuz depden yana )Dep alsn
Bilader iyi oku ne yazmışım. Kendine gore çeviripte okumabeyler bakın birşey söyleyecem tartışma felan değil yanlış anlayan olursada umrumda olmaz adam diğer konuda düzgünce dünkü çekiliş noldu yazmış bi arkadşda isim vermicem daha katılalı 4 gün olmuş foruma her yerden o çıkıyor demişki çekiliş için gelmeyin geliosanız sormayın ulan kardeşim madem öle roll bitince çekilişe beni koyma de kuru yalakalık işe yaramaz haberin olsun şimdi konuya dönebiliriz içimde kaldıydı kusura bakma @JOSEP
tamamYok be hız ettim
bak işte bi insan ****** daha kendini nasıl da biliyor brom benimsen ne dıyon laa değişikkkkkkkk
sen niye üstüne alındın ki birader sana mı dedikBilader iyi oku ne yazmışım. Kendine gore çeviripte okuma