eyvallah başkan bişey lazım olursa seni rahatsız ederim artıkhayırlısı olsun daha dün fatih caddesinde yemek yedim eve geldim![]()
eyvallah başkan bişey lazım olursa seni rahatsız ederim artıkhayırlısı olsun daha dün fatih caddesinde yemek yedim eve geldim![]()
elimizden geldikce yardım ederiz sıkıntı yok kraleyvallah başkan bişey lazım olursa seni rahatsız ederim artıkkimseyi tanımıyoruz burda
Noldu spinler @Yumiyum77 eklenmemiş daha ne zaman eklenecek acaba adminler????
Ben bilmem @Yumiyum77 bilirNoldu spinler @Yumiyum77 eklenmemiş daha ne zaman eklenecek acaba adminler????
yüklendigi zaman haber ederim az sabırlı ol teyzeNoldu spinler @Yumiyum77 eklenmemiş daha ne zaman eklenecek acaba adminler????
olur hemen ayıpsın hayırlı günler !BU FORUMDAKİ ÜYELİĞİM SİLİNSİN İSTİYORUM !!!
Icimden gülmek geldi@Boss94 niye gülüyosun :d
Allah bozmasın gardaşımIcimden gülmek geldi
Önce Z harfinden başlayın kolay bitsin ???yüklendigi zaman haber ederim az sabırlı ol teyze![]()
Betsiline yatırm yaptınmı ?doğum gününe değişik bişeyleri var galiba ?Icimden gülmek geldi
anlaştık dipnot geçicem senin için önce zuhalTc sonra digerlerine yüklemesende olur dicemÖnce Z harfinden başlayın kolay bitsin ???
pastamı gönderiyolar nasıl degişikBetsiline yatırm yaptınmı ?doğum gününe değişik bişeyleri var galiba ?
Yok ya doğum tarihininmi ne son 2 rakamı kadar yükleme yapıyolarmış ?pastamı gönderiyolar nasıl degişik![]()
ne yani şimdi ben orada olsam 88tl mi vericeklermiş :dYok ya doğum tarihininmi ne son 2 rakamı kadar yükleme yapıyolarmış ?
Bilmiyorum tam @Kumarbaz bilir ????ne yani şimdi ben orada olsam 88tl mi vericeklermiş :d