- Web sitesi
- bonuslideri.com
bu konunun adını degiştirsek mi artık 
Toplu karar alınsın ?bu konunun adını degiştirsek mi artık![]()
güzel soru yeni transferimiz12 mesajlı moderatorun sırrını kim açıklayacak @Yumiyum77 @Kumarbaz
Eski üyelerden değil yani çıtır çıtır taptaze mi diyon adminim ??güzel soru yeni transferimiz![]()
valla eski üyelere sorduk kimse yanaşmadıEski üyelerden değil yani çıtır çıtır taptaze mi diyon adminim ??
Modları ben almıyorum ???12 mesajlı moderatorun sırrını kim açıklayacak @Yumiyum77 @Kumarbaz
günaydın forumumuzun da gülü geldiSelamlar günaydın ????
bende suan yalovadayim baskan dedigin gibiyalovada sanki gök yarıldı mübarek öyle bir yagmur yagdı öyle bir yıldırım düştü
hemşerimi çıktık kral :dbende suan yalovadayim baskan dedigin gibi
reis ben istanbuldaydım 2 önce buraya taşındı bizimkiler bende geldim bakalım nasıl olacak ?hemşerimi çıktık kral :d
Ablası ????günaydın forumumuzun da gülü geldi![]()
nerdesiniz merkezde mireis ben istanbuldaydım 2 önce buraya taşındı bizimkiler bende geldim bakalım nasıl olacak ?
ben yaş olarak seni incitmek istememiştim ama sen bilirsin teyzeAblası ????
Gerçekmyaşım 65 siz en iyisi teyze diyin forumun teyzesi?????ben yaş olarak seni incitmek istememiştim ama sen bilirsin teyze![]()
aynen fatih caddesindenerdesiniz merkezde mi
hayırlısı olsun daha dün fatih caddesinde yemek yedim eve geldimaynen fatih caddesinde
sokaga çıkamayınca forumamı giriyosunteyzeGerçekmyaşım 65 siz en iyisi teyze diyin forumun teyzesi?????