- Web sitesi
- bonuslideri.com
yine noldu ? yine hangi kansızların oyununa geldinBerbat abi
yine noldu ? yine hangi kansızların oyununa geldinBerbat abi
YONETIM YARIN DOGUM GUNUM.SUPRIX VARMIyalovada sanki gök yarıldı mübarek öyle bir yagmur yagdı öyle bir yıldırım düştü
var var olmazmı ? ya ben sana iyi lik yapmazmıyım gerizeka !YONETIM YARIN DOGUM GUNUM.SUPRIX VARMI
Ulan hangi birini sayayim dun madrid gol var olsa bugun senle konusmazdimyine noldu ? yine hangi kansızların oyununa geldin![]()
Arabayi kendine al minibüslerde sürünme bana bakiye eklet sponsorlardan sonucta adminsinvar var olmazmı ? ya ben sana iyi lik yapmazmıyım gerizeka !olm türkiyede 2 tane var bu arabadan
![]()
osman be bu sıralar sanki abarttın yine büyük oynamaya başladın biraz fren'e basUlan hangi birini sayayim dun madrid gol var olsa bugun senle konusmazdim
Efsane kupon yaptim valencia 2 top direkten döndu
1 gol iptal oldu gol var olmamak icin hersey oldu
Vardır bir hikmetiyalovada sanki gök yarıldı mübarek öyle bir yagmur yagdı öyle bir yıldırım düştü
Bir düzeltip bir dibe çöküyorızBerbat abi
herkes anamızı soruyo bir kişide babamızı sorsunArabayi kendine al minibüslerde sürünme bana bakiye eklet sponsorlardan sonucta adminsin
Abartmak ne kelime ozur dilerim.muhterem anasıyla cinsi münasebete girdimosman be bu sıralar sanki abarttın yine büyük oynamaya başladın biraz fren'e bas
Kırmızı olmak bunu gerektirirherkes anamızı soruyo bir kişide babamızı sorsun![]()
Bence olmalı yönetim kurulu toplantı yapıp karar vermeliYONETIM YARIN DOGUM GUNUM.SUPRIX VARMI
şimdi daha iyi olduAbartmak ne kelime ozur dilerim.muhterem anasıyla cinsi münasebete girdim1 haftada 26.000 kayip var
şengüller otomotivv !! gelin aracını sigorlatalım !! kör oldummm ! kör oldummm...Kırmızı olmak bunu gerektirir
Mustafa gördü canli bizzat şahit benide kandırdı ibne hesabi limiti olmayan kartla odemeye calisiyor para yok beni kafeye çağırıyor hesabı kitledi bana ?şimdi daha iyi oldu![]()
Ekletsin sponsordan freebet bende rolling yapayimBence olmalı yönetim kurulu toplantı yapıp karar vermeli
Seni kırmızı görmekte mi vardı bu hayattaGünaydın
Burdan bakmak daha iyiymiş ????Seni kırmızı görmekte mi vardı bu hayattabir osmanın kuponlarının gelmesine şaşırırdım bir de kumarbazı kırmızı görmeye
![]()