abla 4.5 giricektim ? şimdi bu kupon gelirse kaybederimBenimde 1 maçım iy dan olmuş ms 1.5 tu ?
abla 4.5 giricektim ? şimdi bu kupon gelirse kaybederimBenimde 1 maçım iy dan olmuş ms 1.5 tu ?
Bu gelirse diğeri gelin bence bende oynadım çünki ?abla 4.5 giricektim ? şimdi bu kupon gelirse kaybederim
0 ladınmı la kasayıholigan kod verirse ver king 100 yapip cekek bari
yok abi çektim hepsini iddaaya atmiyorum artik0 ladınmı la kasayı
İyi aferinyok abi çektim hepsini iddaaya atmiyorum artik
Dostlar holigan kod verecek paylaşmamı istermisiniz ?? 5 dk sonra bitmiş dostlar ???holigan kod verirse ver king 100 yapip cekek bari
iptal olursa beklerim sweet gireyim yatirim yapip cekmeyi deniyim ?Nakitin kodları twitterdan sızdırılmış iptal olacak büyük ihtimal boşa uğraşmayın yani kazanç sağlarsınız sonra bahane bulmasınlar
Anlaşılmadı sweet oynayacaksan oynama eğer doğru anladıysam öyle demek istedin heraliptal olursa beklerim sweet gireyim yatirim yapip cekmeyi deniyim ?
eger bakiye silinirseAnlaşılmadı sweet oynayacaksan oynama eğer doğru anladıysam öyle demek istedin heral
Burda niye paylaşmadınya hemen ?nakıtbahıs kodu ıptal etmıycek kesın bılgı twt attı kod 4 dkkada tuekntı dıyor ulan kodu saatler onceden sızdırıldı kaç dkkadada aktıftı gelmıs 4 dkkada bıttı dıyor salaklar☺