nakıt bahıs saçmalıgı dün yaptı dün hedefe ulasıldı dun verılmesı gereken kodu bugun verıldı yetmedı sızdırıldı ve yetmedı 4 dkkada bıttı dıye ortaya dumen atıldı daha saymaya gerek yok sanırm hataları☺
Fazla yatırım yok oraya 2 yatırıp bi çektim hrralhatırladığımdostlar bu arada betticekket kaybı 5bin tl ve üzerinde olan varsa yazsın bana sağlam bonus yükletcem en 100 tl
genede hesapla abı yatırmlarınla cekımlerıne bak 5bin ve üzeriyse hemen hallederiz müşteri temsilcisi cok ilgiliFazla yatırım yok oraya 2 yatırıp bi çektim hrralhatırladığım
Yok ya eminim 5 k yatırım yapmadım orayagenede hesapla abı yatırmlarınla cekımlerıne bak 5bin ve üzeriyse hemen hallederiz müşteri temsilcisi cok ilgili
kardeşim tanımlatmasına tanımlatırız ama 5bin ve kaybı olanlara tanımlatabılırm onunda bana soyledı bu yoksa normalde boyle bı bonus bıle yok ki benım tandık bı dostum 7800 kaybı varmış ilettı kullancı adını 200 tl yuklettımMadem temsilci ile aran iyi benim betpuanda yaptığım gibi bonus tanımlattir bizlere zaten kac kişiyiz?
k.a 1223334444kardeşim tanımlatmasına tanımlatırız ama 5bin ve kaybı olanlara tanımlatabılırm onunda bana soyledı bu yoksa normalde boyle bı bonus bıle yok ki benım tandık bı dostum 7800 kaybı varmış ilettı kullancı adını 200 tl yuklettım
kaybın 5bin tl ve üzerimi eren bettickette bı yatırm cekım durumlarına bakarmısn rıca etsem 5binin altındaysa degerlendırlmeye dahı almaz cnkuk.a 1223334444
pasodan 1 cekim yok o kadar 20 20 20 yatirdim bide 100 yatirdim hiç yok
paso degl eren betticket benım suan dedımk.a 1223334444
pasodan 1 cekim yok o kadar 20 20 20 yatirdim bide 100 yatirdim hiç yok
Kızlar güzelmiş yatırımlarım bu siteye artıkevet bu fotodaki ekıp betpas ekibi fotoyu ceken müdürüdür Ece Kabasakal
Ekli dosyayı görüntüle 3505
Ay ben şok ???resbet ve betpas bırlesktır ve ıcındekıler bu kısılerdir bılgılerı topluyorm kalebetide dokucem çok yakında ve herkez şok olcak....