S
Supi61
Guest
BASIM AĞRIOO 
maşallah ne güzel haberler veriyorsunlistede benim oynayan arkdaşlarımda var onceden hepsine geçmiş olsun cezalar yakında ulaşır herkeze
Betpasa 1 2 kere yatırımım vardır cezamı gelecek şimdi ???????listede benim oynayan arkdaşlarımda var onceden hepsine geçmiş olsun cezalar yakında ulaşır herkeze
bacım olay şaka değil ciddi herseyıyle gerek yonetıcıler ifşalandı gerek oyuncuların lısetesı hacklendı hepsınıde buraya bılgınz olsun dıye attım dosyayı ındıremeyen varsa bakamayn bende hepsı var atablırm ama lısede yüzlerce insan var lise baya baya uzunDostlar hapishaneye düşersem beni unutmayın ??????
Dosyaya tıklayınca virüslü dosya gibi açmadım bende ?bacım olay şaka değil ciddi herseyıyle gerek yonetıcıler ifşalandı gerek oyuncuların lısetesı hacklendı hepsınıde buraya bılgınz olsun dıye attım dosyayı ındıremeyen varsa bakamayn bende hepsı var atablırm ama lısede yüzlerce insan var lise baya baya uzun
bekle bacım ben lıstenın ufak bı kısmını atayım burayaDosyaya tıklayınca virüslü dosya gibi açmadım bende ?
Nolacak şimdi bunları polisemi verceklerevet dostlar bu lıste ve daha yuzlerce kişi var ben acamayanlar ıcın gormesı amaclı attım bunu
Ekli dosyayı görüntüle 3508
Ekli dosyayı görüntüle 3507
Ekli dosyayı görüntüle 3506
Sen ifaşalatıyon ula rahat dursana bizde yanacuk ??iligli yerlere gitti bile coktan bacım bunlar hacklendi diyorum verilcek diyorsun malesf gerekli işlemler bile başlamıştırtoplam listede 30bine yakın insan var yatırmı olan bu lisede olan herkeze geçmiş olsn diyor inşAllah en ufak sekilde olayı atlatmalrını temelli ediyorum asıl bomba kalebetten gelicek ondan hacklenme yok kalebette ama yoneticilerinin arasında öyle biri varki ifşaladımde herkez sok olcak bılgılerı topluyorm onunda
ben ifşalatmadım ama konunun içindeyim malesef olay ciddi ve gerçek herşey ortada dostlar bu arada şuan risk departmanı ekipi patlatılmış onuda birazdan bilgisini geçiyorumSen ifaşalatıyon ula rahat dursana bizde yanacuk ??
aynen abi bende dostlarımın bılgısı olsun diye paylastım ama listede herkez var yanı yatırmı olan 30bine yakın insan var valla üzgünüm keşkem boyle bı haber vermeseydım ama malesef...Demirden korkan trene binmesin arkadaş biz yedikte ne oldu dünyanın sonumu ödemedim bekliyor hala ödemeyede niyetim yok