K
köpek1
Guest
çöküş diye bir film var adolf hitleri anlatiyor biliyormusun su anda adini vermek istemedigim bir şahısta çöküş yaşiyor ondan herkes geliyor ?Öteki taraftakiler buraya gelmeye başlamışlar vardır bi hayır ?????
çöküş diye bir film var adolf hitleri anlatiyor biliyormusun su anda adini vermek istemedigim bir şahısta çöküş yaşiyor ondan herkes geliyor ?Öteki taraftakiler buraya gelmeye başlamışlar vardır bi hayır ?????
abi seni ben doverdimde terbiyem musade etmiyor benden kucuk olman sartYokmu yakın olan biri beni bir güzel dövsün pataklasın
Salak birde penaltı kaçırdı geçen haftada kaçırdı atsa köln pert ederdiah ah keske hannover demeyeydim koln diyeydim
Ama hak ediyorum 2 sayı ile lose ne demek o kupondaabi seni ben doverdimde terbiyem musade etmiyor benden kucuk olman sart
Bir kere biz tuttuk ayakta destek vermesek o saldırıda biterdi ne yapmadık ki ayakta dursun diyeçöküş diye bir film var adolf hitleri anlatiyor biliyormusun su anda adini vermek istemedigim bir şahısta çöküş yaşiyor ondan herkes geliyor ?
peki beni kim dovecek benimde ihtiyacim varAma hak ediyorum 2 sayı ile lose ne demek o kuponda
dinsizin hakkindan imansiz gelir birakin hatalarinin bedeliyle yasasinlarB
Bir kere biz tuttuk ayakta destek vermesek o saldırıda biterdi ne yapmadık ki ayakta dursun diye
Sende ilan ver elbet bir babayiğit çıkarpeki beni kim dovecek benimde ihtiyacim var
Hak ettigi yere gidiyor boş verdinsizin hakkindan imansiz gelir birakin hatalarinin bedeliyle yasasinlar
Bak gör bizim burda oldugumuzu görüp duyan çok kişi gelir burayadinsizin hakkindan imansiz gelir birakin hatalarinin bedeliyle yasasinlar
gelecek devamde edecek eminim cunku orda hakatten millet bunaldi artikBak gör bizim burda oldugumuzu görüp duyan çok kişi gelir buraya
Gerçekten çok bunalttı haksızlığa ses çıkarmaz oldu ben kendim için diyorum haksızlık olunca deli oluyorum çok kez sert eleştirdim tepki koydum koydugum tepki eleştiri yerinde ve dogru bilinçli idi bir kere cevap veremedilergelecek devamde edecek eminim cunku orda hakatten millet bunaldi artik
buyuk konusmuyum bende burda bir yoneticiyim yarin ayni sey burda bizim basimizada gelebilir ama emin olunki burda herkes her daim haklinin yanindadir. obur turlusunu Allah nasip etmez insGerçekten çok bunalttı haksızlığa ses çıkarmaz oldu ben kendim için diyorum haksızlık olunca deli oluyorum çok kez sert eleştirdim tepki koydum koydugum tepki eleştiri yerinde ve dogru bilinçli idi bir kere cevap veremediler
Bol sans yok reis ters köşe sabah sabah 2 sayı ileherkese bol şanss .. işyerim geldim diğer arkadfasın azıcık işleri var onu idare edecem
Benim şans arkaplan bilirsin ama olmadı lanet olası 1.30 sayı çıkmadı 1 basket be 1 basketsans kimde varki bizde olacak ?
ankadan degilde dilersen aksam markobetten freespin veya freebet ekletebilirim sanaAnkadan banada şans bonusu alınsın da
Ankadan 3700 kaybım var şans bonusu dedik 20 tl eklediler 3700 kayba o kadarmı verilirankadan degilde dilersen aksam markobetten freespin veya freebet ekletebilirim sana