Günaydın?gunaydinlarr iyu sohbetler
Günaydın?gunaydinlarr iyu sohbetler
Dün öldü ortak kasa yaptık cenaze namazı kılıp defin ettikbizim 20 tl ne oldu ortak 1k olmadi mi hala ??
Günaydın REİSgunaydinlarr iyu sohbetler
gece uyurken ne hayaller kurmustum oysakiO
Dün öldü ortak kasa yaptık cenaze namazı kılıp defin ettik
Sopa da veriyormu çevrim sıradındaşaka yapiyorum yahu siz bastacisiniz yaljiz adama bu saatte freespin ekle diye mesaj atip yatagindan uyandirirsam cevrim olarak beni gosterir size alin sunu 20 kati cevirin iyice kivama gelsin diye ??
vermez mi iyice pestilini cikarin diye veriyorSopa da veriyormu çevrim sıradında
Geceye kalmadı 20 dk içinde işi bitirdik hızlı olsun temiz olsun dedi ilkerimxx reisgece uyurken ne hayaller kurmustum oysaki
dun hannoverde benim ocagima incir agaci dikti 1 gol daha atsa 1k para geliyorduGeceye kalmadı 20 dk içinde işi bitirdik hızlı olsun temiz olsun dedi ilkerimxx reis
aleyküm selamSa günaydın texas uyanınca etiket atsın bana paramı almaya calıscaz
Gece maç köln maçı idi hofenaim fos takım bu hafta mainz içinde geçer o takımın köln iyi takım bu hafta rakip lepzing yoksa gözü kapalı köln dedimdun hannoverde benim ocagima incir agaci dikti 1 gol daha atsa 1k para geliyordu
ben ile sen şanşa tepki olarak dogdukBende isterim o zaman benide çevrim şartı yapsın sabah sabah kriz geçirme ne olsun şimdi son 1.30 sayı çıkmadı lose olan maç Ekli dosyayı görüntüle 3173Ekli dosyayı görüntüle 3174
Aynen öyle reisben ile sen şanşa tepki olarak dogduk
ah ah keske hannover demeyeydim koln diyeydimGece maç köln maçı idi hofenaim fos takım bu hafta mainz içinde geçer o takımın köln iyi takım bu hafta rakip lepzing yoksa gözü kapalı köln dedim