Vakit geç oluyor işçi adam için zor hafta sonu olsa iyi olurbende yayin sirasinda uyuya kaldim iyiki gelmedin ?
Vakit geç oluyor işçi adam için zor hafta sonu olsa iyi olurbende yayin sirasinda uyuya kaldim iyiki gelmedin ?
senin icin haftasonu da yapariz ayipsinVakit geç oluyor işçi adam için zor hafta sonu olsa iyi olur
Bende giremedim yayına adam abiyle bana özel frespin verin şimdi telafi amaçlı ?????senin icin haftasonu da yapariz ayipsin
yaninda ketçap ta olsun mu abla ??Bende giremedim yayına adam abiyle bana özel frespin verin şimdi telafi amaçlı ?????
???????yaninda ketçap ta olsun mu abla ??
Eyvallah kardeşimsenin icin haftasonu da yapariz ayipsin
Acılı olursa oluryaninda ketçap ta olsun mu abla ??
o dediğini buronun elemanina desen neyse ben sana simdi sabahin korunde nasil ekletiyim beni gozunde cok buyutme abla ?????????
ayipsiz acisiz sevmeyiz zatenAcılı olursa olur
Bi lafına bakmazmı yani ??????o dediğini buronun elemanina desen neyse ben sana simdi sabahin korunde nasil ekletiyim beni gozunde cok buyutme abla ??
valla bi senin cesaretine hayranim onu yap bunu getir sunu ekle ah abla sen erkek olacaktin varya paraya para demezdik ??Bi lafına bakmazmı yani ??????
hic deme ya sabahin korunde betmoy aradi beni siteletine uye ettiler 2 defa ard arda 50 tl bonus verdiler ikisinide kaybettim sanssizlikta nirvanadayimSabah sabah benim sinir kriz tuttu 2 sayı 3 sayı yeter be yeter
3 dk sonra kupon atarım bak gör sinir nasıl olurhic deme ya sabahin korunde betmoy aradi beni siteletine uye ettiler 2 defa ard arda 50 tl bonus verdiler ikisinide kaybettim sanssizlikta nirvanadayim
Bende herkese demiyomya yahu sanki sizleri abi gibi görüyomya nazım geçiyo ondan diyom ama bu bir espriden ibaretti tabi yoksa millet gece yarısı bekliyo frespin alalım diye bana mı verecen hakkım olmayarak ??valla bi senin cesaretine hayranim onu yap bunu getir sunu ekle ah abla sen erkek olacaktin varya paraya para demezdik ??
bizim 20 tl ne oldu ortak 1k olmadi mi hala ??3 dk sonra kupon atarım bak gör sinir nasıl olur
şaka yapiyorum yahu siz bastacisiniz yaljiz adama bu saatte freespin ekle diye mesaj atip yatagindan uyandirirsam cevrim olarak beni gosterir size alin sunu 20 kati cevirin iyice kivama gelsin diye ??Bende herkese demiyomya yahu sanki sizleri abi gibi görüyomya nazım geçiyo ondan diyom ama bu bir espriden ibaretti tabi yoksa millet gece yarısı bekliyo frespin alalım diye bana mı verecen hakkım olmayarak ??
gunaydin baskan saol hosgeldingunaydinlarr iyu sohbetler