İyi gecelerNeyse ben gidem bari geç oldu ???iyi geceler herkesee????
İyi gecelerNeyse ben gidem bari geç oldu ???iyi geceler herkesee????
bunlar onaylayana kadar 1 liraya düşmesse exenMaşallah 2400 tl ediyor
Bozdurma elbet yukselir ben 85 cekersem iddada kazanırsam200 yatırım belki güzel bişi kazanırız ?bunlar onaylayana kadar 1 liraya düşmesse exenbirde hepsine 1 er tl yatırım yaptırmak laazım
inşallah hacımBozdurma elbet yukselir ben 85 cekersem iddada kazanırsam200 yatırım belki güzel bişi kazanırız ?
marko bildigimiz güvendigimiz bürodur orda yanlış olmaz yarın tekrar baglan canlıya çünkü destekleri gece çalışmıyo bana son durumu DM'den izah et yardımcı olalım kardeşimmarkobet
teşekkürler reis ♥marko bildigimiz güvendigimiz bürodur orda yanlış olmaz yarın tekrar baglan canlıya çünkü destekleri gece çalışmıyo bana son durumu DM'den izah et yardımcı olalım kardeşim
Bol şans dostum rastgele.sofyabete üye oldum şimdi bide ordan 50 ye 50 alıp şansımızı deneyelim
Bol şanssofyabete üye oldum şimdi bide ordan 50 ye 50 alıp şansımızı deneyelim
Aleykum selam hayirli sabahlar abiSelamün aleyküm hayırlı sabahlar olsun arkadaşlar
Nasılsın gardaşımAleykum selam hayirli sabahlar abi
Berbat abiNasılsın gardaşım
Istanbul adalet sarayında son durum normal.selamunaleyküm ne yagmur yagdı mübarek istanbulda havalar nasıl ?
yalovada sanki gök yarıldı mübarek öyle bir yagmur yagdı öyle bir yıldırım düştüIstanbul adalet sarayında son durum normal.