Kötü kalpli olma . Tamam hepimiz 20 30 lira için burdayiz bunu ben söyledim dün. Fakat bu kadar da abartmamak lazım. Paylasi okumadan çekim gelmeden çekiliş fazlaca bencilliktir.Sorarım tabi sizde o göt yok ondan
hahahaha kime prim yapacam lan boş boş konusuyorsun tenekeAmacı prim yapmak iste yalaka ınsanlardan hıc hoslanmam
Sana mı dedım la benhahahaha kime prim yapacam lan boş boş konusuyorsun teneke
Teneke olan bırı varsa sensınhahahaha kime prim yapacam lan boş boş konusuyorsun teneke
pardon o zaman gardaş herkez birşey yazıyor kafa gittiSana mı dedım la ben
En doğrusu benşm mesajımda az ama olması gereken bu tabş 500 mesaj olmasınForuma sadece etkinlik kazanmak için girip çıkarsanız tabiki habersiz kalıp çekiliş ne oldu diye sorarsınız. Büro belge istendi belgeler onaylandıktan sonra çekim yapılıp ödüller dağıtılıcaktır. Ve bundan sonra da etkinliklere mesaj sınırı koyulacaktır. Sürekli bize destek olan kullanıcılara da ligler açıldıktan sonra haftada bir kez sadakat bonusu eklenecektir. Hakedenlere tüm kapılarımız açık
Kardo ona dedim ki totem yapanları Çekilişe dahil et listeni şimdiden çıkar parayı aldıktan sonra hiç siteye uğramayan bile gelip beğenir bi msj atar gider ni baktın ona çıkarKötü kalpli olma . Tamam hepimiz 20 30 lira için burdayiz bunu ben söyledim dün. Fakat bu kadar da abartmamak lazım. Paylasi okumadan çekim gelmeden çekiliş fazlaca bencilliktir.
Geç breminYenisine geçecem
Helal Özür dilemek erdemliktirpardon o zaman gardaş herkez birşey yazıyor kafa gitti
Işte bunu demek için çok erken. Azcik empati gözümsünKardo ona dedim ki totem yapanları Çekilişe dahil et listeni şimdiden çıkar parayı aldıktan sonra hiç siteye uğramayan bile gelip beğenir bi msj atar gider ni baktın ona çıkar
ben öyleyim abi haksızsam özür dilerimHelal Özür dilemek erdemliktir
Ligler acilsin mesaj etkinligide gelecek mesela 1000 mesaja ulasan kisilere 50 tl falan projelerde var aklimizda elimizi kolumuzu baglayan ligler isteEn doğrusu benşm mesajımda az ama olması gereken bu tabş 500 mesaj olmasın