Bekliyoruz
Ödeme olmadı kardeşim anlamick ne var belge istendi bekliyrm bende meraklı dglim parama el atılsinDünkü çekiliş yapılmadı daha
Hiltonbet k.adın nedir skypedan sordurayım belge talep mi edildi?Ödeme olmadı kardeşim anlamick ne var belge istendi bekliyrm bende meraklı dglim parama el atılsin
Ya usta cevao verme banlasana soranı mılletın derdı nd olmusÖdeme olmadı kardeşim anlamick ne var belge istendi bekliyrm bende meraklı dglim parama el atılsin
Ben yanlış bir cümle söylediğimi düşünmüyorum insanlar değişmez demende ki manayı anlamadım ?Josep sakın ol insanlar değişmez
Sana yok adamlar ödeyeceği varsa da odemez simdi çıkabilirsinizBen yanlış bir cümle söylediğimi düşünmüyorum insanlar değişmez demende ki manayı anlamadım ?
Aha amed karışacak vaziyet alınSana yok adamlar ödeyeceği varsa da odemez simdi çıkabilirsiniz
Biz buro ile iletisime gectik zaten su anki konu nowwin konu disinda yardim gerekmiyor saolunHiltonbet k.adın nedir skypedan sordurayım belge talep mi edildi?
Bak bakalım hiltonbetten o parayı alabiliyor musun senSana yok adamlar ödeyeceği varsa da odemez simdi çıkabilirsiniz
Kardeşim dünkü okulumuz geldi mi?Ya kupona odaklanin kupona ben admin olsam yemin ederim bu forumu kapatır giderim arkdsim birbirmizi yemeyelim kimse dünkü çekilişi sormasın kupon gelcek kupona odaklanin
Almam sana dert mi çocukBak bakalım hiltonbetten o parayı alabiliyor musun sen
Karakteri sana gösterecm özele gelNowwin'ide unut bekle sadece Karaktersiz ** çocuğu sana iyi bir ders vereyim izle