Seni sevdiğimi hiç söylemişmiydim???Foruma sadece etkinlik kazanmak için girip çıkarsanız tabiki habersiz kalıp çekiliş ne oldu diye sorarsınız. Büro belge istendi belgeler onaylandıktan sonra çekim yapılıp ödüller dağıtılıcaktır. Ve bundan sonra da etkinliklere mesaj sınırı koyulacaktır. Sürekli bize destek olan kullanıcılara da ligler açıldıktan sonra haftada bir kez sadakat bonusu eklenecektir. Hakedenlere tüm kapılarımız açık
Mumkunse beni sadece kizlar sevsin lutfen ??Seni sevdiğimi hiç söylemişmiydim???
alfa çıldırdııııForuma sadece etkinlik kazanmak için girip çıkarsanız tabiki habersiz kalıp çekiliş ne oldu diye sorarsınız. Büro belge istendi belgeler onaylandıktan sonra çekim yapılıp ödüller dağıtılıcaktır. Ve bundan sonra da etkinliklere mesaj sınırı koyulacaktır. Sürekli bize destek olan kullanıcılara da ligler açıldıktan sonra haftada bir kez sadakat bonusu eklenecektir. Hakedenlere tüm kapılarımız açık
Bizi bitirdiniz be bizi bitirdinizalfa çıldırdıııı
Msj şartı 500+Hele şükür oh ya ben hel burdayım bn hep bu formda aktif biriyim sıkıntı yok mesaj şartı koyun ya
bitmezsinizBizi bitirdiniz be bizi bitirdiniz
Kufredenler banlaniyor merak etmeyin rahat rahat destegimizi yapalimküfür yok beyler birbirimize karsı ayıp
???? sende varmı o kadar mesajMsj şartı 500+
+1Foruma sadece etkinlik kazanmak için girip çıkarsanız tabiki habersiz kalıp çekiliş ne oldu diye sorarsınız. Büro belge istendi belgeler onaylandıktan sonra çekim yapılıp ödüller dağıtılıcaktır. Ve bundan sonra da etkinliklere mesaj sınırı koyulacaktır. Sürekli bize destek olan kullanıcılara da ligler açıldıktan sonra haftada bir kez sadakat bonusu eklenecektir. Hakedenlere tüm kapılarımız açık
eyvallah baskan destege devamkeeeeeeeeeeeeeeeeKufredenler banlaniyor merak etmeyin rahat rahat destegimizi yapalim
Ben yoksam oda olmasın kardo???? sende varmı o kadar mesaj
kardeş üyelerle ne dalaşıyorsun admin ne derse o olur abi sen cok kafana takıyorsun ya totemini yap destek ver başka şeylerle ugrasmaTamam mesaj şartı 500 + olsun annunnaki47 senin kaç boş yapma burda