- Web sitesi
- bonuslideri.com
çevrim şartları orada yazıyo geçerli degilKazanılan ödül rulette geçerli mi @Aras77
çevrim şartları orada yazıyo geçerli degilKazanılan ödül rulette geçerli mi @Aras77
tekrar konuştuk kabul edildi.Kazanılan ödül rulette geçerli mi @Aras77
Tamamdır teşekkürlertekrar konuştuk kabul edildi.
Güncelleme var kardesimYorum silceginize keske yardimci olsaniz ?Bexbet 1 gundur odeme yapmiyo
Dun 50 kere guncelleme yalaniyla iptal ettiler.Sabah oncelikli gonderilcek dendi 4 saatt oldu hala gonderilcek.Yorum yaziyoruz okey siliyosunda bari bi yardimci olsan ? Yani cidden ayip ediliyor cekimim gelsin banlayinda forumdanGüncelleme var kardesim
Biraz gec geliyo ama geliyo kardesim biraz sabır ben 1.5 gün bekledim aynı bahane ileDun 50 kere guncelleme yalaniyla iptal ettiler.Sabah oncelikli gonderilcek dendi 4 saatt oldu hala gonderilcek.Yorum yaziyoruz okey siliyosunda bari bi yardimci olsan ? Yani cidden ayip ediliyor cekimim gelsin banlayinda forumdan
Tmmda bu forum buroya diyemiyor mu bisey ? Ben hicbir buroda bu tarz isler gormuyorum biz sitedeki her islemde kanser mi olcaz. Odulleri dusururler cekimlerde skinti cikarirlar sitede yazili olmayan kurallari uyeye dayatip zorluk cikarirlar bide paraya coksunler tam olsunBiraz gec geliyo ama geliyo kardesim biraz sabır ben 1.5 gün bekledim aynı bahane ile
sanıyorsun ki ben büro ile iletişime geçmedim gelip bana özelden bir şey dedin mi konu hakkında ?Yorum silceginize keske yardimci olsaniz ?Bexbet 1 gundur odeme yapmiyo
Gec kardesim @Leromeno ile iletişimesanıyorsun ki ben büro ile iletişime geçmedim gelip bana özelden bir şey dedin mi konu hakkında ?
konuşuyoruz zaten ilgileniyorumGec kardesim @Leromeno ile iletişime
Eline saglik kardesimkonuşuyoruz zaten ilgileniyorum
asSa arkadaşlar
Keyifler nasıl