Dogru diyon bende izledim simdiYayını izleyenlere sordum onlar bile ne olduğunu anlamamış
İnsan konuda detaylı bir açıklama yapar en azından o da yok burda
Dogru diyon bende izledim simdiYayını izleyenlere sordum onlar bile ne olduğunu anlamamış
İnsan konuda detaylı bir açıklama yapar en azından o da yok burda
Detaylı bir açıklama gelecek mi artık ? @LeromenoDogru diyon bende izledim simdi
dostum bugün yayın var zaten çekiliş için orada açıklama yapılır bende tam olarak ne olduğunu bilmiyorumDetaylı bir açıklama gelecek mi artık ? @Leromeno
Hatırladım kardesim seniBeni taniyirmusuun @Mahonii
Bitti mi askerlik kardesimHatırladım kardesim seni
6 ay oldu biteli sen neler yapiyorsunBitti mi askerlik kardesim
Ne sıkıntı çıkardıDün resmen fiyaskoydu çekiliş yarıda kesildi büro sıkıntı cikartti
Çekiliş yarıda kesildiNe sıkıntı çıkardı
Aynen dewam kardesim bildiğin gibi sen neler yapıyorsun6 ay oldu biteli sen neler yapiyorsun
Vardır bir sıkıntı o zamanÇekiliş yarıda kesildi
Bir de 2 kat 1.80 orandan çevrim ? hayatımda hiç bir bilette böyle bir çevrim görmedimOdul tutari daha cok artirilcagina dunku soylenilen tutardan da azaltilmis 3100 lira valla saka gibi bastan belirtilen oduller dagitilsa bile hani tableti kulakligi onu bunu cikardi sadece 2 kisiye 1000 lira odulu bile simdi dagitilcakla kafa kafaya nerdeyse ....
30.000 yatirima 3 bin dagitim harbi saka gibi
Bursa bilete katilinmaz bir dahaSilverda 300 bilet her biri 50 liradan = 15.000 yatirim yapilmis 3250 odul dagitilmis
Gold da 30.000 yatirim yapilmis 3100 ödül dagitiliyor ?
Onuda degistirmeleri lazim az kalmis 10 kati 5 oran cevrimli olmali benceBir de 2 kat 1.80 orandan çevrim ? hayatımda hiç bir bilette böyle bir çevrim görmedim
kuralları biz belirlemiyoruz. sizin kararınız saygı duyarızBursa bilete katilinmaz bir daha
Saygılar bizdenkuralları biz belirlemiyoruz. sizin kararınız saygı duyarız
Odulden 900tl cekim yaptim??? SilverdaSilverda 300 bilet her biri 50 liradan = 15.000 yatirim yapilmis 3250 odul dagitilmis
Gold da 30.000 yatirim yapilmis 3100 ödül dagitiliyor ?