A.s dostmSelamun Aleyküm
BonusLideri Ailesi Herkese Merhabalar ?
A.s dostmSelamun Aleyküm
BonusLideri Ailesi Herkese Merhabalar ?
Yok bea Abi kendim için istemedim size katkı olsun diyese paylaşan görmedimpaylaşmadılar dimi twitterda
yarın çekilecekBexbet nakit ödüller ne oldu @Leromeno
1000 lira filan dagitilmicak mi sadece bu tutarlardan mi ibaret ?Dünkü çekiliş iptal hocam bugün olcak 4 kişi 250 5 kişi 500 TL olarak değişti oduller
Evt sadece bu@fe
1000 lira filan dagitilmicak mi sadece bu tutarlardan mi ibaret ?
Cok az 30 bin yatirim alip 3 bin lira para mi dagitilir ilk defa boyle bisey goruyorumEvt sadece bu
Çok sacma iş yapıyorlar bir etkinlik yapıyorsanız kurallara uyun milletin aklıyla dalga geciyorlarCok az 30 bin yatirim alip 3 bin lira para mi dagitilir ilk defa boyle bisey goruyorum
Buro zaten tam kanser yeminle bilet etkinligi olmasa 1 lira yatirmam.Suana kadar yasattiklari sıkıntilarin yarisini burda yazsam uye kalmaz sitede cok uzucu .Dün resmen fiyaskoydu çekiliş yarıda kesildi büro sıkıntı cikartti
Bürodan iki kere çekim yaptım ikisi de 12 saatten fazla sürdü hep güncelleme var diyolarBuro zaten tam kanser yeminle bilet etkinligi olmasa 1 lira yatirmam.Suana kadar yasattiklari sıkıntilarin yarisini burda yazsam uye kalmaz sitede cok uzucu .
Bizde şaşırdık 1 dakika dedi çıktı admin) bizde lale gibi kaldık)Yayını izleyenlere sordum onlar bile ne olduğunu anlamamış
İnsan konuda detaylı bir açıklama yapar en azından o da yok burda