LOTOBET çekim şartı ve çekim limiti ne bonus ile hocamBettilt ve bahsegel link üzerinden üyelere özeldi yayindada tekrar tekrar belirtildi .Lotobet eski ve yeni üyelere özeldi
LOTOBET çekim şartı ve çekim limiti ne bonus ile hocamBettilt ve bahsegel link üzerinden üyelere özeldi yayindada tekrar tekrar belirtildi .Lotobet eski ve yeni üyelere özeldi
Canli destekten bilgi alabilirsinizLOTOBET çekim şartı ve çekim limiti ne bonus ile hocam
50 Freebet 1000 yap 100 yatırım li 200 çekim diyo bu şekilde mi formadaCanli destekten bilgi alabilirsiniz
50yi eklediler miCekiminizi saglamissiniz hayırlı olsun içerideki 50 tl bakiyeyi ile oyunlara katılım yapıp cekim yapabilirsiniz
50tl yalan oldu vermiyo adamlarCekiminizi saglamissiniz hayırlı olsun içerideki 50 tl bakiyeyi ile oyunlara katılım yapıp cekim yapabilirsiniz
Yatirim işlemi gercekleştirmemişsiniz bu durum ile ilgili sizleri @BonusLideri bilgilendirmiş bulunmaktadir@Bettilt Destek ne zaman gelecek çekim ben anlamadım canlı destek falan yok
Dun 50 tl yatirdim tekrar talep verdim bekliyorum ne Onay var ne seYatirim işlemi gercekleştirmemişsiniz bu durum ile ilgili sizleri @BonusLideri bilgilendirmiş bulunmaktadir
Bu gün onaylanır mi acabaYatirim işlemi gercekleştirmemişsiniz bu durum ile ilgili sizleri @BonusLideri bilgilendirmiş bulunmaktadir
Canlı destek yok ki bot var yatırım yaptım zaten sonra tekrar çekim verdim dun hala ayniyatirimdan sonra cekimi iptal edip lütfen canli desteğe bağlanip tekrar cekim veriniz işleminiz onaylanacaktir
Iptal edip tekrar çekim verdimyatirimdan sonra cekimi iptal edip lütfen canli desteğe bağlanip tekrar cekim veriniz işleminiz onaylanacaktir
50 tl yi yatirdim 250 vekim ver dediler verdim iptal oldu tekrar 250 dediler yine iptal oldu 300 cekim verdediler verdim yine yok 2 gundur para cekmek icin ugrasiyorum bu nasil bir site nasil bir etkinlik anlamadim arkadas bir yardimci olun bariBizler icinde aynisi gecerli sayin üyemiz firma olarak ve etkinlik olarak beraberiz sizlere verilen cevaplar 2 büro icinde gecerlidir
Adminler ayni sey bnmde basima geldi cekemiyorum iki gundur olacak oldu derken cekilmiyor iptal ediyorlar cekimi bir el atarsanz sevinirimHepiniz ayrı ayrı konuşuyosunuz bana 50yi yatır 300 çek diyosunuz destek farklı konuşuyo 250den daha fazla çekemezniz diyolar şimdide
Tamamda kac defa baglandm canli yardima 4.5 defa cekim iptal oldu yine50 tl yi yatirdim 250 vekim ver dediler verdim iptal oldu tekrar 250 dediler yine iptal oldu 300 cekim verdediler verdim yine yok 2 gundur para cekmek icin ugrasiyorum bu nasil bir site nasil bir etkinlik anlamadim arkadas bir yardimci olun bari
Tamamda kac defa baglandm canli yardima 4.5 defa cekim iptal oldu yine
Kimseden tık yok hayret birseyHepiniz ayrı ayrı konuşuyosunuz bana 50yi yatır 300 çek diyosunuz destek farklı konuşuyo 250den daha fazla çekemezniz diyolar şimdide
25 dediniz siz canli destek 50 dedi yatrdik 2 gundur cekmek icin ugrasiyrz cekemiyoruzMin tutar 25 tl yatırım yaparak max min 250 tl çekim verebilirsiniz yatırım tutarının 250+ olarak sağlarsınız...Şansınız bol olsun
arkadaslar ceken üyelerimiz mevcut aranma talebi olusturun bu kadar beklemezsiniz sizlere daha hızlı yardimci olunur25 dediniz siz canli destek 50 dedi yatrdik 2 gundur cekmek icin ugrasiyrz cekemiyoruz