Bizler icinde aynisi gecerli sayin üyemiz firma olarak ve etkinlik olarak beraberiz sizlere verilen cevaplar 2 büro icinde gecerlidir
Teşekkürler yatırım yapıpı yatırımı oynamak gerekiyor mu yoksa direk 300 çekebilir miyim pekiBizler icinde aynisi gecerli sayin üyemiz firma olarak ve etkinlik olarak beraberiz sizlere verilen cevaplar 2 büro icinde gecerlidir
Bana eklenmedi bonus ramo1993xxx bakarmisinbahsegel eklemeleri tamamlanmiştir
link uzeinden sitenize uyelik actim oncesinde promosyon geregi canli yayina katilip ekran resmi alip paylastim bonus eklenecegi soylendi ve eklendigi yok k adm cengobeysize eklenen 50 tl den kazandiğiniz tutar bakiyenizle beraber yatirim yaptiğiniz tutari cekebilirsiniz yatirim yaptiğiniz tutari tekrar 250 tl yapmaniza gerek yoktur
300 cektim ama yatirmadimsize eklenen 50 tl den kazandiğiniz tutar bakiyenizle beraber yatirim yaptiğiniz tutari cekebilirsiniz yatirim yaptiğiniz tutari tekrar 250 tl yapmaniza gerek yoktur
Linkten üye oldum ben aynı anda. Bettilt eklendi Bahsegel eklenmediSayin üyeler kurallari gercekleştiren ve o gün linkten üye olan arkadaslarin eklemeleri gercekleşmiştir
@Bettilt DestekBu bettilt canlı desteği yok para cekim dünden beri aynı duruyor @bettilt
Çekimler 08.00 ile 18.00 arası gerçekleştiriliyor.Bu bettilt canlı desteği yok para cekim dünden beri aynı duruyor @bettilt
Cekiminizi saglamissiniz hayırlı olsun içerideki 50 tl bakiyeyi ile oyunlara katılım yapıp cekim yapabilirsinizHepiniz ayrı ayrı konuşuyosunuz bana 50yi yatır 300 çek diyosunuz destek farklı konuşuyo 250den daha fazla çekemezniz diyolar şimdide
Bu benim Bahsegel niye yatmadı o gün Bettilt ede Bahsegel ede aynı anda linkten üye oldum Bettilt eklendi Bahsegel eklenmedi dayıoğlu bir ilgilenir misin mağdur oldumCekiminizi saglamissiniz hayırlı olsun içerideki 50 tl bakiyeyi ile oyunlara katılım yapıp cekim yapabilirsiniz
Bahsegel bizim belirttiğimiz link üzerinden görünmüyorsunuzBu benim Bahsegel niye yatmadı o gün Bettilt ede Bahsegel ede aynı anda linkten üye oldum Bettilt eklendi Bahsegel eklenmedi dayıoğlu bir ilgilenir misin mağdur oldum