banada cevap verırmısınız lütfenKusura bakmayiniz eklemeniz sağlandi her üye icin 1 kez gecerlidir
banada cevap verırmısınız lütfenKusura bakmayiniz eklemeniz sağlandi her üye icin 1 kez gecerlidir
Bettilt bizin linkten Üyelik olustirmussunuz Bahsegel de bizim link üzerinden uye değilsiniz şartları saglamadiginiz için bahsegel den ekleme olmamış.ilerleyen etkinliklerde artık diyelim@BonusLideri ilgilenirmsiniz ogun canlı yayında da vardım lotobet bettılt eklendı bahsegel ısmım var eklenmıs dedı herkese bedne yok kullanıcı adı : bndemrkn
bahsegele daha onceden yatırımım vardı onun ıcın uye olmadım sız kendınız dedınız yatırımınız varsa uye olmayın bıdaha bız eklıeycez yıne dıyeBettilt bizin linkten Üyelik olustirmussunuz Bahsegel de bizim link üzerinden uye değilsiniz şartları saglamadiginiz için bahsegel den ekleme olmamış.ilerleyen etkinliklerde artık diyelim
Bahsegel bonus eklendikten sonra giris yaptigimda kod ginderme olayi cikardi kodlar gelmedi canliya baglandim oda kimligimin fotosunu istiyor kac gundur takir takir giriyirdum bonusta kaldi oyle admin bu konuda yardimci olursan sevinirim cunku referans sizsiniz sizin link uzerinden uye ildumbahsegele daha onceden yatırımım vardı onun ıcın uye olmadım sız kendınız dedınız yatırımınız varsa uye olmayın bıdaha bız eklıeycez yıne dıye
Tamamda kimlik ndn bilgileri verdim kabul etmiyor herzaman girerken kod istmyrdu bonus eklendikten sonra oldu budami bnm sucumArkadaslar sorunsuz eklenenler oynayabiliyor cekim yapanlar oluyor bütün sorunu karşi tarafta ariyorsunuz hesap güvenliğinde bir risk görülmüş olup istenilmiştir kendinizi sorgulamayida unutmayiniz lütfen
onlara güvenlik birimi karar veriyor bir durum görmüş istenilmiş olabilir yoksa sizlere bonus verildiği icin istenilmiyor bunlarin lütfen farkinda olalimTamamda kimlik ndn bilgileri verdim kabul etmiyor herzaman girerken kod istmyrdu bonus eklendikten sonra oldu budami bnm sucum