tebrıkler @Tüpçü Fikret kardeım cıkmıs ıkımıze de
6 saat once basladı valla etkınlık . nerdesın sen .bu kezde basarılı oldu @Toprak2014 sagolsun .10 kısı 20 dedıler 15 kısı yaptılar sonra daBen yokken niye rolling yapiyonuz ?????
Baykus sanada cıktımı6 saat once basladı valla etkınlık . nerdesın sen .bu kezde basarılı oldu @Toprak2014 sagolsun .10 kısı 20 dedıler 15 kısı yaptılar sonra da
TeşekkürlerARKADAŞLAR FREEBETLER YARIN ÖĞLEN 2 YE KADAR HESAPLARA AKTARILACAKTIR CANLI DESTEĞE BAĞLANAN ÜYELERİMİZİN FREEBET YÜKLEMELERİ İPTAL OLACAKTIR BİLGİNİZ OLSUN
Budaha olmaz hanfendi?Ben yokken niye rolling yapiyonuz ?????
Olmasim????Budaha olmaz hanfendi?
bana cıkmasa yıkardım ortalıgıBaykus sanada cıktımı
Sizler ıcın burdayız ? yenı etkınlıkler olacaktırbana cıkmasa yıkardım ortalıgı
saka bı yana hep takıp edenlere cıktı . zaten 10 kısı dıyıp 15 kısıye verdıler daha ne yapacaksınız
Yenı resmım nasıl??Olmasim????
sadece etkınlık ıcın gelenlere degıl de takıp edenlere cıkması ayrıca sevındırdı. bundan sonra bende etkınlk yaparsam burda yapacagım . tesekkurlerSizler ıcın burdayız ? yenı etkınlıkler olacaktır
sanırım çevrim yada yatırım şartı yok diye biliyorum ama @DarkGuardian ögrensin iletir sizlere.
Güzel değilYenı resmım nasıl??
Walla iyi olursanırım çevrim yada yatırım şartı yok diye biliyorum ama @DarkGuardian ögrensin iletir sizlere.
Tşkler ?Güzel değil
Aha p.m burdaymisGüzel değil
???? sen burdamiydin bende diom eros nerde..eyw knk sende seviliyorsun ???@Arananadam52. Dostum lıke edıp kacma sevıluyosun ?