Tüpçü Fikret
Tanınmış Üye
Betpapel kullanıcı adım
turgan
turgan
Valla ben bir tek buna katıldım sizin foruma dostumAynı Roll Etkinliğine Betpapel Sponsoru olan Etkinliklerine Ayrı Ayrı 2 Forumdan Kazanan Üyelere Sadece tek 1 forum üzerinden ekleme yapılıcaktır bilginize. 20 x forumdan 20 x forumdan freebet tanımlanamaz. bunuda bildiriyim. bazı arkadaşlar var bikaç forumda daha betpapelin etkinligine girmiş. bilgisi geliyor.
Reis 17 kişi filan var galiba herkesemi eklenecek çekilişmi olucakAynı Roll Etkinliğine Betpapel Sponsoru olan Etkinliklerine Ayrı Ayrı 2 Forumdan Kazanan Üyelere Sadece tek 1 forum üzerinden ekleme yapılıcaktır bilginize. 20 x forumdan 20 x forumdan freebet tanımlanamaz. bunuda bildiriyim. bazı arkadaşlar var bikaç forumda daha betpapelin etkinligine girmiş. bilgisi geliyor.
İrfanım.NasılsınArananadam52
Iyidir knk sen nslsin nerelerdeson qorunmuonİrfanım.Nasılsın
Listeyi @DarkGuardian Hazırlıyor 15 kişiye eklenicek. zaten 15 kişi ya var ya yok begeni atip gidenleri çıkarırsan herkeze eklenir.Reis 17 kişi filan var galiba herkesemi eklenecek çekilişmi olucak
Tamamdır reis emeği geçenlerin eline sağlıkListeyi @DarkGuardian Hazırlıyor 15 kişiye eklenicek. zaten 15 kişi ya var ya yok begeni atip gidenleri çıkarırsan herkeze eklenir.
ıyıdır kardesım ... saolasın sen nasılsın@KUKUMAV nasılsın gece kuşu kardesim
Burlardayım knk.Başka formlara takılmıyorum.Iyidir knk sen nslsin nerelerdeson qorunmuon
Burlardayım knk.Başka formlara takılmıyorum.
irfan ım biz buradayız . seni de bekleriz her zaman kardeşim . sohbet edecek adam kalmadı başka yerlerdeIyidir knk sen nslsin nerelerdeson qorunmuon
Arkadaşlar baska forumda katılıp ödül kazananlar bari burda katılmasında diğer arkadaşlar ve bizler yararlanalım. Yani bi saçmalamayın artıkAynı Roll Etkinliğine Betpapel Sponsoru olan Etkinliklerine Ayrı Ayrı 2 Forumdan Kazanan Üyelere Sadece tek 1 forum üzerinden ekleme yapılıcaktır bilginize. 20 x forumdan 20 x forumdan freebet tanımlanamaz. bunuda bildiriyim. bazı arkadaşlar var bikaç forumda daha betpapelin etkinligine girmiş. bilgisi geliyor.
Comertligini konuşturdu@BetPapelDestek destek candır . 15 kişi olmuş daha ne olsun . tekrar teşekkurler
zaten eleniyor onlar o yüzden bekliyoruz .Arkadaşlar baska forumda katılıp ödül kazananlar bari burda katılmasında diğer arkadaşlar ve bizler yararlanalım. Yani bi saçmalamayın artık
aynen öyle , sizlerin de etkisiyle kardeşim . sinerjinize saglık .. artık yatırım larımızda değerlendiririz hep birlikte ..Comertligini konuşturdu