Şehirlere bombalar yağardı her gece,biz durmadan goy goy yapardık ?irfan ım biz buradayız . seni de bekleriz her zaman kardeşim . sohbet edecek adam kalmadı başka yerlerde
millet etkınlık pesınde tek gayeleri o olmuş
Şehirlere bombalar yağardı her gece,biz durmadan goy goy yapardık ?irfan ım biz buradayız . seni de bekleriz her zaman kardeşim . sohbet edecek adam kalmadı başka yerlerde
Varol dost evet öyle artık sık sık karşılaşamaz @BetPapelDestek cimleaynen öyle , sizlerin de etkisiyle kardeşim . sinerjinize saglık .. artık yatırım larımızda değerlendiririz hep birlikte ..
Gelmeye çalışırim bro burada guzel kardeşlerim var??irfan ım biz buradayız . seni de bekleriz her zaman kardeşim . sohbet edecek adam kalmadı başka yerlerde
İyi valla ne zaman görsem rollingleri getiyon tebrikler ?ıyıdır kardesım ... saolasın sen nasılsın
fırsat buldukça uğra kardesım .. senin gibi dostluğu menfaatinden çok önce gelen arkadaslara her zaman ıhtıyacımız varGelmeye çalışırim bro burada guzel kardeşlerim var??
işimiz bu kankaİyi valla ne zaman görsem rollingleri getiyon tebrikler ?
Kardeşim iletilen listeyi paylsşsanızda gözden kaçan yada yazılmayan olursa kontrol babında iiyi olur ama siz bilirsiniz tabikifırsat buldukça uğra kardesım .. senin gibi dostluğu menfaatinden çok önce gelen arkadaslara her zaman ıhtıyacımız var
Valla dikkat ettim bu 2 yada 3 seni gördüğüm roll başarılı oluyo ?? kasa olsun beraber deneyelim bide burda kankaişimiz bu kanka
adminler ilgilenıyor kardesım .. benım işim roll yapmakKardeşim iletilen listeyi paylsşsanızda gözden kaçan yada yazılmayan olursa kontrol babında iiyi olur ama siz bilirsiniz tabiki
Saol bro teşekkür ederim güzel düşüncen için sizde bnm icin oylesiniz?fırsat buldukça uğra kardesım .. senin gibi dostluğu menfaatinden çok önce gelen arkadaslara her zaman ıhtıyacımız var
Beni eleyebilirsiniz sorun yokArkadaşlar baska forumda katılıp ödül kazananlar bari burda katılmasında diğer arkadaşlar ve bizler yararlanalım. Yani bi saçmalamayın artık
inşallah kanka.. kendımıze tutmaz gercı sansımızValla dikkat ettim bu 2 yada 3 seni gördüğüm roll başarılı oluyo ?? kasa olsun beraber deneyelim bide burda kanka
eywallah kardesımSaol bro teşekkür ederim güzel düşüncen için sizde bnm icin oylesiniz?