Ne borcu buYavvv bunun adı hırsızlık hala etkinlik bekliyon yazikk yarın aynısı sana yapılsa ne dersin adam ilk gün halledecem dedi 600 TL badana kadar 300 baş borcunu verr
Ne borcu buYavvv bunun adı hırsızlık hala etkinlik bekliyon yazikk yarın aynısı sana yapılsa ne dersin adam ilk gün halledecem dedi 600 TL badana kadar 300 baş borcunu verr
Böyle bişey Oldıgımda forum yonetımı uzakşastırması gerek,Yavvv bunun adı hırsızlık hala etkinlik bekliyon yazikk yarın aynısı sana yapılsa ne dersin adam ilk gün halledecem dedi 600 TL badana kadar 300 baş borcunu verr
Böyle bişey Oldıgımda forum yonetımı uzakşastırması gerek,
Gavat a gavat deyince bizi uzaklastıryorlar
Adam paparam calıyor bana naber kanka yazıyor
Bura değil diger taraflarF
Knk aktif mod yokki ?
Zeki sende alaga yatiyon az mesaj yazz biraz konuları takip et??Ne borcu bu
Devam ?Zeki sende alaga yatiyon az mesaj yazz biraz konuları takip et??
Knk ben konuşmak istemiyorum diğer taraf ise ilgili ?Bura değil diger taraflar
Senin ban acılmış orda ? hiç demiyon ?Knk ben konuşmak istemiyorum diğer taraf ise ilgili ?
Benim artık fazla yazmama gerek yokkDevam ?
Knk ikinci gün açıldı tamamen yanlış anlasilma olmuşSenin ban acılmış orda ? hiç demiyon ?
Benim hiç yazmama gerek yok aslında wp den de görüşebilirizBenim artık fazla yazmama gerek yokk
Sen wp den yazz ona@baba_kngk25 hakkndaki iddialara ne dyonn
Kb forumda numara vermiyom ? TELEGRAM devamm ?yanlış anlama genel olarak?Benim hiç yazmama gerek yok aslında wp den de görüşebiliriz
? Yok laKb forumda numara vermiyom ? TELEGRAM devamm ?yanlış anlama genel olarak?
Bir gelsin konuşur elbet bakalım neyin nesi meydana çıkar@baba_kngk25 hakkndaki iddialara ne dyonn