Ayriyetten kari gbi lafta tasimasin onuda ekle broHakaret yok reis herkes yaşının adamı olursa min senin hayatına kimse garısamaz
Ayriyetten kari gbi lafta tasimasin onuda ekle broHakaret yok reis herkes yaşının adamı olursa min senin hayatına kimse garısamaz
Papaelden cekersem aticam dedi adam cekmediki konuyla ben ilgilenyorum
[/QUOT
Kim kanka babakanka mıBeni etkinlik dışı o sahisi sevmem günahım kadar ama yanlış birine borcun varsa ödersin roll yaparsın ve m
Aynen benim 2 yerdede sevdigim insanlar var 2 yerdede yazarim kimsey ilgilendirmez kim ispiyon ederse etsinHakaret yok reis herkes yaşının adamı olursa min senin hayatına kimse garısamaz
Tabiki kimse kimseye hakaret küçük düşürücü konuşmasınLutfen elestirileri hakaret etmeden yapalim herkes istedigi yerde.takilabilir buna kimse karisamaz
Evet knk ne olursa olsun sevmem o sahisi ama borç vermiyon etkinlik aciyonKim kanka babakanka mı
Yani knka insanlara abi dedikçe saygıda kusur etmedıkce degısık oluyorlar, bizde 20 yasında degılız ama 15 yasındaymış gibi saygı gosteroyoruz herkeseAyriyetten kari gbi lafta tasimasin onuda ekle bro
En guzelinsktr etYani knka insanlara abi dedikçe saygıda kusur etmedıkce degısık oluyorlar, bizde 20 yasında degılız ama 15 yasındaymış gibi saygı gosteroyoruz herkese
Bak bro sende yanlış dusunuyonnn laf taşıması kendi ayipi ama burada resmen bir hataliyi savunuyonSWonnnnnnn
Konuyu bılmıyorım dahil olmak yakışmaz, burdan kaçarsa saydırırız arkasından ???Evet knk ne olursa olsun sevmem o sahisi ama borç vermiyon etkinlik aciyon
Daha sık gel abi, Eywallah,Aynen benim 2 yerdede sevdigim insanlar var 2 yerdede yazarim kimsey ilgilendirmez kim ispiyon ederse etsin
Adam yalan mı söylüyor knk ?Konuyu bılmıyorım dahil olmak yakışmaz, burdan kaçarsa saydırırız arkasından ???
Konuyu blmyorum bile. Gecen bi konu vardi papelden cekim atarim dedi catmana dedi ama laz ziyaya demedi. Ben konuya vakif degilimBak bro sende yanlış dusunuyonnn laf taşıması kendi ayipi ama burada resmen bir hataliyi savunuyon
Ahahahahahahahahah