Evet knk prensipler varr ? birine verdim maç atiyor takip forumda değil wpden yaiyor? Yok la
Evet knk prensipler varr ? birine verdim maç atiyor takip forumda değil wpden yaiyor? Yok la
Tebrikler. Bi idda var laz ziyanin para mevzusu varmış bi aciklasana bro herkes duysunKB dostlar elektrik gitti yeni geldi
E bilmiyorum konuyu niye yorum yapayımZeki sende alaga yatiyon az mesaj yazz biraz konuları takip et??
Borç takmış artı etkinlik yapıp son adımı vurmamis söz vermişE bilmiyorum konuyu niye yorum yapayım
Simdi atıcam aklımda o betpapeli bekliyorduk ondan 30 taşı var bende 5 dkkaya aticam kendisine yazamadım diğer yere girmedm daha şimdi giriyonTebrikler. Bi idda var laz ziyanin para mevzusu varmış bi aciklasana bro herkes duysun
Geldi simdii anlatir bakalim.mevzu neymisBorç takmış artı etkinlik yapıp son adımı vurmamis söz vermiş
E bundan bananeBorç takmış artı etkinlik yapıp son adımı vurmamis söz vermiş
Sanada yakisan budur tekrar tebrikler.Simdi atıcam aklımda o betpapeli bekliyorduk ondan 30 taşı var bende 5 dkkaya aticam kendisine yazamadım diğer yere girmedm daha şimdi giriyon
Beni ilgilendirmez ben katılmıyorum gerek yok tükürüğü bir daha yalamamGeldi simdii anlatir bakalim.mevzu neymis
Aynısı sana yapılsa sikmedik yer birakmazsinizE bundan banane
Sen blirsin baskanim.aticam smdi dyorBeni ilgilendirmez ben katılmıyorum gerek yok tükürüğü bir daha yalamam
Yapıldı 10 tane sahte etkinlik oldu vermediler mesela ezel yaptı nokduAynısı sana yapılsa sikmedik yer birakmazsiniz
Baskasinin sitede parasi kalınca hatirladinmi banane demistin. Bende suan zekiye dediginin aynisini sana dedim ?? seninde paran kalirsa ozaman anlarsin diyeAynısı sana yapılsa sikmedik yer birakmazsiniz
Yavvv saf mısınız sizSen blirsin baskanim.aticam smdi dyor
Borcunu atacakmis adamaYavvv saf mısınız siz
Yok parasızYavvv saf mısınız siz
Yavv o farklı sen yenisin yanda istersen gece gündüz uğraşır ywrini yırt durum aynı değişen olmaz zeki iyi bilirBaskasinin sitede parasi kalınca hatirladinmi banane demistin. Bende suan zekiye dediginin aynisini sana dedim ?? seninde paran kalirsa ozaman anlarsin diye
Neyse dur bakalimYa
Yavv o farklı sen yenisin yanda istersen gece gündüz uğraşır ywrini yırt durum aynı değişen olmaz zeki iyi bilir