Tabiki abi ama dun bi anda 18 k verdi slot ben sokYenir yenir birde kayıpları hesapla bir birini karşılamaz bence
Tabiki abi ama dun bi anda 18 k verdi slot ben sokYenir yenir birde kayıpları hesapla bir birini karşılamaz bence
Katılıyorum mesajının görseli, yada post no at, bilmiyorum ki,Neyin görseli atılacak
İzleme fırsatım olmadı ya hangi oyun verdiTabiki abi ama dun bi anda 18 k verdi slot ben sok
Inan ismini bilmyorum boyle ortaya dogru bisey vuruyor wild game diyor filan paralar toplanior ya abi sonra 2.3. Tur filan sevam ediyorİzleme fırsatım olmadı ya hangi oyun verdi
Boş ver ya etiket attım 2 moda da listeye alın diye mikine takip yazan dahi olmadıKatılıyorum mesajının görseli, yada post no at, bilmiyorum ki,
Gems bonanza olmalıInan ismini bilmyorum boyle ortaya dogru bisey vuruyor wild game diyor filan paralar toplanior ya abi sonra 2.3. Tur filan sevam ediyor
Sen bilirsin abi, ben dm attım rica ettim gondermişlerBoş ver ya etiket attım 2 moda da listeye alın diye mikine takip yazan dahi olmadı
Orda sıkıntı yok devam etBende katıldım yazdim dun ama mod etikwtlemedim
Eyv abiOrda sıkıntı yok devam et
Tesekkur ederim kardesimHayırlı olsun dostum
Tesekkur ederim abim kesenize bereketHakeden herkesin tüm ödülleri yollandı.Bonuslideri Ailesi olarak sizlere ufak da olsa ödüller paylaşmak bizleri mutlu ediyor.
Hayırlı olsun1k mesaj ödülüm gelmiştir kessenize bereket @flonairs @Turist Ömer elinize sağlık
Rol yapılacak konu açılıyor1k mesaj ödülüm gelmiştir kessenize bereket @flonairs @Turist Ömer elinize sağlık
Ne konusu abii maç varrr macc ?Rol yapılacak konu açılıyor
TeşekürlerHayırlı olsun
Yeni konu açıldıNe konusu abii maç varrr macc ?
Boş ver zaten yenilir bjk ? ?Ne konusu abii maç varrr macc ?