Sagol abi dolandirmaya ciktimHayırlı olsun
Sagol abi dolandirmaya ciktimHayırlı olsun
Hiç mi kül yutmazsin senbizi mi dolandırıyon anlamadık ki 33 mesaj daha yaz kral
Espiri yapmıştır yaSagol abi dolandirmaya ciktim
Olabilir olmayadabilir ?Espiri yapmıştır ya
kafayi yemissinbizi mi dolandırıyon anlamadık ki 33 mesaj daha yaz kral
Sendekafayi yemissin
Senden mi soruluyorkafayi yemissin
Hayırlı olsun
Teşekkürler abi Darıcı sizeeHayırlı olsun
Az kaldı benimde ay sonu Tmm olurTeşekkürler abi Darıcı sizee
Benim ki 7.5k olurrr abii 3odull 2.5k 5v 7.5Az kaldı benimde ay sonu Tmm olur
Yakında forumu üzerine yaparız bu gidişle tebrik ederim arkadaşlara papara bilgisi iletirsin ödülünü yollayalım
Şimdi mi gönderim yapiyonuxYakında forumu üzerine yaparız bu gidişle tebrik ederim arkadaşlara papara bilgisi iletirsin ödülünü yollayalım
Birde 2.5k var geçen aydan kalan ? ortak olalım isterseniz ?Yakında forumu üzerine yaparız bu gidişle tebrik ederim arkadaşlara papara bilgisi iletirsin ödülünü yollayalım
Niyetli formu üstüne almayaYakında forumu üzerine yaparız bu gidişle tebrik ederim arkadaşlara papara bilgisi iletirsin ödülünü yollayalım
KıskanmaNiyetli formu üstüne almaya
Beni niye kimse hesaba almıyor 2.5 Tmm dedim yakayım mi formu benzin döküpYakında forumu üzerine yaparız bu gidişle tebrik ederim arkadaşlara papara bilgisi iletirsin ödülünü yollayalım
Sen benle kendini bil tutmaaa forumun yarısi benimm kenara iturrBeni niye kimse hesaba almıyor 2.5 Tmm dedim yakayım mi formu benzin döküp
Dur sen dur ben onlardan faizi ile alacağımSen benle kendini bil tutmaaa forumun yarısi benimm kenara iturr