Muhabbet lazim ki mesaj yazim bende ?Tam anlamadım
Muhabbet lazim ki mesaj yazim bende ?Tam anlamadım
Hayırlı olsun dostum1k mesaj ödülüm gelmiştir, Teşekkurler @BonusLideri @flonairs @Turist Ömer birde @Leromeno fıruma girmesende?
Sizede,Hayırlı olsun dostum
Hayırlı olsun dostumKesenize bereket Bonuslideri Ailesi
Beni hesaba alan olmadı kimse bilgi istemediSizede,
Sen yazmadın mı, yazacam abi oyle yazıyor konu başlığında, hakeden gorsel ile birlikte dm atsın kontrol edilip oduller verilecek diyeBeni hesaba alan olmadı kimse bilgi istemedi
Her gün değişiyorSen yazmadın mı, yazacam abi oyle yazıyor konu başlığında, hakeden gorsel ile birlikte dm atsın kontrol edilip oduller verilecek diye
Neyin görseli atılacakSen yazmadın mı, yazacam abi oyle yazıyor konu başlığında, hakeden gorsel ile birlikte dm atsın kontrol edilip oduller verilecek diye
Hangi ülkenin resmi dili buBende iatyommmmmmm
Heycandan abi ahahaHangi ülkenin resmi dili bu
Hakeden herkesin tüm ödülleri yollandı.Bonuslideri Ailesi olarak sizlere ufak da olsa ödüller paylaşmak bizleri mutlu ediyor.Hayırlı olsun dostum
Fazla heyecan yapmaHeycandan abi ahaha
Kesenize bereket kralHakeden herkesin tüm ödülleri yollandı.Bonuslideri Ailesi olarak sizlere ufak da olsa ödüller paylaşmak bizleri mutlu ediyor.
Benimle gecen guzel t....k gectin abi sagol be.Hakeden herkesin tüm ödülleri yollandı.Bonuslideri Ailesi olarak sizlere ufak da olsa ödüller paylaşmak bizleri mutlu ediyor.
Bende hak etmiştim beni kimse hesaba almadı etiket de atmıştımHakeden herkesin tüm ödülleri yollandı.Bonuslideri Ailesi olarak sizlere ufak da olsa ödüller paylaşmak bizleri mutlu ediyor.
He bide 20 k nasil guzel yeniyormu ahahahHakeden herkesin tüm ödülleri yollandı.Bonuslideri Ailesi olarak sizlere ufak da olsa ödüller paylaşmak bizleri mutlu ediyor.
Yenir yenir birde kayıpları hesapla bir birini karşılamaz benceHe bide 20 k nasil guzel yeniyormu ahahah