beyler aksam canli yayinda var hersey cozulur
Kimsenin birşey yazmamasıNey kardesim
?beyler aksam canli yayinda var hersey cozulur
Gelsinler kanka, onlarda aktif olsun hatta forumun yararına degilniAksam canli yayinda baska yerlerden gelenler var lutfen yayinda sormasin kimse bunu bari yapmayalim
Inan anlamadim yararinami zarariamiGelsinler kanka, onlarda aktif olsun hatta forumun yararına degilni
Kardeşim sende bisey biliyorsan açık açık söyle23 de hersey netleşir
Dünden beri diyorsun 15 ne kalır biliyorsan söyle beklemeyelimKardeşim sende bisey biliyorsan açık açık söyle
Sana dedim ki tahminim kardesim bende senin gibi burda uyeyim diosan bu konuda yorum yapma soyle yapmayayımDünden beri diyorsun 15 ne kalır biliyorsan söyle beklemeyelim
Yok kardeşim kimse cevap verme tenezüllünde bulunmyor@BonusLideri yusuf abi iki kelam edermisin abi arkadaslar ve ben odullerimizi sormaktayiz
GelirseBari paralar gelse de buralar senlense rollar olsa dimi yani @Jakadal bana söz verdi 50tl verecekmiş ????
Iste gelseGelirse
Borcunu ver ifsa ederim????Aloooooo nerde bu milet nerde bu devlet kendimimi yakim
Hakkında hayırlısı olsun kardesimBenim borcum allaha can borcu onuda yakinda alsinda kurtulalım
Vallahi param olsa huc almam derim sizin oldun yok isteBenim borcum allaha can borcu onuda yakinda alsinda kurtulalım