TmBen yine diyorum @BonusLideri burdan bi aciklama yapim abi yayinda konusu acilacak ayip baska insanlar var burdan söyleyin
TmBen yine diyorum @BonusLideri burdan bi aciklama yapim abi yayinda konusu acilacak ayip baska insanlar var burdan söyleyin
Forumda konulara pek dahil olmuyorum lakin konuyla alakalı açıklamayı adminlerime ilettim.Demek ki konuya açıklık getirmemisler.Forum olarak yaptığımız her etkinligin ödülleri herdaim üyelerimize ulastirilmistir.Laf olsun torba dolsun diyerek etkinlik acmiyoruz,Forumun ödemeleri ve geliri her ay başında hesap edilerek belli bir bütçe ayrılır ve bu rakama etkinlikler açılır.Suan belli bir ödeme planımız ve gelirimiz var Dağılımını pazartesi günü hesap edip salı çarşamba dağılımını yapacağız.Konuyla alakali daha öncede ayin basi diye belirtilmişti.Açıklayıcı olduğumu düşünüyorum iyi aksamlar herkeseBen yine diyorum @BonusLideri burdan bi aciklama yapim abi yayinda konusu acilacak ayip baska insanlar var burdan söyleyin
Eline saglik aciklama icin abi. Turtist omere sordum seninle iletişime gecip bilgi almami soyledi. Ondan sana yuklenildi.. sagolaisnForumda konulara pek dahil olmuyorum lakin konuyla alakalı açıklamayı adminlerime ilettim.Demek ki konuya açıklık getirmemisler.Forum olarak yaptığımız her etkinligin ödülleri herdaim üyelerimize ulastirilmistir.Laf olsun torba dolsun diyerek etkinlik acmiyoruz,Forumun ödemeleri ve geliri her ay başında hesap edilerek belli bir bütçe ayrılır ve bu rakama etkinlikler açılır.Suan belli bir ödeme planımız ve gelirimiz var Dağılımını pazartesi günü hesap edip salı çarşamba dağılımını yapacağız.Konuyla alakali daha öncede ayin basi diye belirtilmişti.Açıklayıcı olduğumu düşünüyorum iyi aksamlar herkese
Iyi geceler reisForumda konulara pek dahil olmuyorum lakin konuyla alakalı açıklamayı adminlerime ilettim.Demek ki konuya açıklık getirmemisler.Forum olarak yaptığımız her etkinligin ödülleri herdaim üyelerimize ulastirilmistir.Laf olsun torba dolsun diyerek etkinlik acmiyoruz,Forumun ödemeleri ve geliri her ay başında hesap edilerek belli bir bütçe ayrılır ve bu rakama etkinlikler açılır.Suan belli bir ödeme planımız ve gelirimiz var Dağılımını pazartesi günü hesap edip salı çarşamba dağılımını yapacağız.Konuyla alakali daha öncede ayin basi diye belirtilmişti.Açıklayıcı olduğumu düşünüyorum iyi aksamlar herkese
TeşekkürlerIyi geceler reis
Eline saglik kardesimTeşekkürler
Rica ederimEline saglik kardesim
Forumda konulara pek dahil olmuyorum lakin konuyla alakalı açıklamayı adminlerime ilettim.Demek ki konuya açıklık getirmemisler.Forum olarak yaptığımız her etkinligin ödülleri herdaim üyelerimize ulastirilmistir.Laf olsun torba dolsun diyerek etkinlik acmiyoruz,Forumun ödemeleri ve geliri her ay başında hesap edilerek belli bir bütçe ayrılır ve bu rakama etkinlikler açılır.Suan belli bir ödeme planımız ve gelirimiz var Dağılımını pazartesi günü hesap edip salı çarşamba dağılımını yapacağız.Konuyla alakali daha öncede ayin basi diye belirtilmişti.Açıklayıcı olduğumu düşünüyorum iyi aksamlar herkese
Daha nereye adaş ? 30k ol beraber olalimKonunun başlığında ayın 5 i denmiş ayın 6 sı oldu olucak sabahtan beri açıklama yok zaten bir iş yapilicaksa ya düzgünce yazilana çizilene sadık kalinarak yapılır yada hiç yapilmasin zaten şu olanlardan sonra değil 25 tl 2500 tl dahi verilse ben şahsen durmam ve kimseninde durucagini sanmam insanlar size nasıl olucakta güvenicek A bürosu ile sorun yaşasa bir insan ben şahsen sizin ilgileneceğinizden şüpheliyim ve mümkünse buradaki etkinlikten ayrılmak ve mümkünse hesabımın kalıcı olarak ama ban ama kapatilmasi nasil yaparsaniz ve şunu unutmayın ki her zaman ilk İNTİBA önemlidir siz o intibayi kimseye veremediniz
Benim daha önce sofyabette param kaldi forum olarak su gun odenecek odenmezse cebimden vericem dediler ve paramda odendi ilk intiba benden yana 10 uzerinden 10.Konunun başlığında ayın 5 i denmiş ayın 6 sı oldu olucak sabahtan beri açıklama yok zaten bir iş yapilicaksa ya düzgünce yazilana çizilene sadık kalinarak yapılır yada hiç yapilmasin zaten şu olanlardan sonra değil 25 tl 2500 tl dahi verilse ben şahsen durmam ve kimseninde durucagini sanmam insanlar size nasıl olucakta güvenicek A bürosu ile sorun yaşasa bir insan ben şahsen sizin ilgileneceğinizden şüpheliyim ve mümkünse buradaki etkinlikten ayrılmak ve mümkünse hesabımın kalıcı olarak ama ban ama kapatilmasi nasil yaparsaniz ve şunu unutmayın ki her zaman ilk İNTİBA önemlidir siz o intibayi kimseye veremediniz
Nwrde hangi forumBenim daha önce sofyabette param kaldi forum olarak su gun odenecek odenmezse cebimden vericem dediler ve paramda odendi ilk intiba benden yana 10 uzerinden 10.
Geliş sebebim sendin adaş ama biz wp den devam edelim en sağlıklısı?Daha nereye adaş ? 30k ol beraber olalim
Bu forum. Sagolsunlar odemem de yaptirildiNwrde hangi forum
Maşallah maşallah içinden ve aklından geçenleri harfiyen yazayım istersen buraya az cesaret la giden 300 500 olsunBenim daha önce sofyabette param kaldi forum olarak su gun odenecek odenmezse cebimden vericem dediler ve paramda odendi ilk intiba benden yana 10 uzerinden 10.
Birşey demiyorum ben sana susuyorum kardeşBu forum. Sagolsunlar odemem de yaptirildi
Herkesde olmaz adaş cesaretMaşallah maşallah içinden ve aklından geçenleri harfiyen yazayım istersen buraya az cesaret la giden 300 500 olsun
Haklısın adaş ne yazık kiHerkesde olmaz adaş cesaret