Sıkıntı yok diğer forumdaki etkinliği tamamla en azından ayıp olmasın 4 kişiye 25 denilmişti zatenKardeşm tüm kazancı alsam canını saolsn vercem yerler var @Jakadal ada emeği kargnda 300 vercem KB yoksa lafı olmaz
Sıkıntı yok diğer forumdaki etkinliği tamamla en azından ayıp olmasın 4 kişiye 25 denilmişti zatenKardeşm tüm kazancı alsam canını saolsn vercem yerler var @Jakadal ada emeği kargnda 300 vercem KB yoksa lafı olmaz
Aklımda oSıkıntı yok diğer forumdaki etkinliği tamamla en azından ayıp olmasın 4 kişiye 25 denilmişti zaten
Tmm@Turist Ömer dm bakarmisin
Yazmamisisn birşey baktım daa ???@Turist Ömer dm bakarmisin
TmPara istyom paraaaaaaaaa
Hadi abi nerde mesaj odulleri
YoldaHadi abi nerde mesaj odulleri
Aga dur gozunu sevim basim agriyor bi emek var ortada bugun ayin 5 i
NapakkAga dur gozunu sevim basim agriyor bi emek var ortada bugun ayin 5 i
Girmiyorum artık bak bu yüzdenAga dur gozunu sevim basim agriyor bi emek var ortada bugun ayin 5 i
Ya birader sana brn zaten demedimmi allah askina lafımami guvenmyosun benim
Yok kanka ondan degl bugün çekebiliriz diye yazdm yem attim canliya?senin sözüne guvencm tamYa birader sana brn zaten demedimmi allah askina lafımami guvenmyosun benim
Sabah vercen cekim oglene kadar gonderikxek gordun kendi gozunle verildi cevaplar attim sana. Bukadar sabrettin ne kaldi surda.Yok kanka ondan degl bugün çekebiliriz diye yazdm yem attim canliya?senin sözüne guvencm tam
Biliyorm kanka senden yana şüphem olmadı olmazda sadece belki bugün alabilirz diye yazdm ondan sabahtan veririm cekimSabah vercen cekim oglene kadar gonderikxek gordun kendi gozunle verildi cevaplar attim sana. Bukadar sabrettin ne kaldi surda.
Ben aksam sorcam detaylari araci arkadasa.Biliyorm kanka senden yana şüphem olmadı olmazda sadece belki bugün alabilirz diye yazdm ondan sabahtan veririm cekim